Προς απόλυση, Σεπτέμβρη μήνα ξανά, ο Χάσι!

Σκούρα τα πράγματα για τον Κοσοβάρο τεχνικό, ο οποίος ακόμη δεν έχει «σταυρώσει» νίκη με την Αλ Ραέντ σε τρεις αγωνιστικές στη Σαουδική Αραβία και ήδη φημολογείται ότι δύσκολα θα βγάλει τον Σεπτέμβριο.

Προς απόλυση, Σεπτέμβρη μήνα ξανά, ο Χάσι!

Πάει για ρεκόρ ο Μπέσνικ Χάσι. Αρνητικό ρεκόρ για την ακρίβεια. Είναι πολύ πιθανό να απολυθεί για τρίτο συνεχόμενο Σεπτέμβριο!

Ο Κοσοβάρος τεχνικός που βγάζει το ψωμί του στη Σαουδική Αραβία, έχοντας το τιμόνι της Αλ Ραέντ, δεν έχει μπει καθόλου καλά στο πρωτάθλημα και ήδη ακούγονται διάφορα στο μακρινό Μπουραϊντά ότι τρίζει η καρέκλα του.

Σήμερα η ομάδα του έφυγε με βαριά ήττα από το «σπίτι» της Αλ Βάντα (1-4), ενώ την περασμένη εβδομάδα είχε χάσει εντός έδρας με 1-3 από την Αλ Χιλάλ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η ομάδα του Χάσι είχε αναδειχθεί ισόπαλη 1-1 με την Αλ Ιτιφάκ, ισοφαρίζοντας μάλιστα στις καθυστερήσεις.

Οι Σαουδάραβες λοιπόν αναφέρουν ότι το μέλλον του Χάσι είναι δυσοίωνο στον πάγκο της Αλ Ραέντ και κινδυνεύει να χάσει πάλι τη δουλειά του τον μήνα Σεπτέμβριο.

Να θυμίσουμε ότι πέρσι απολύθηκε από τον Ολυμπιακό στις 25 Σεπτεμβρίου μετά την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (2-3 από 2-0), ενώ πρόπερσι η Λέγκια τον έδιωξε στις 19 Σεπτεμβρίου, επειδή είχε το κλαμπ της Βαρσοβίας στις τελευταίες θέσεις του πολωνικού πρωταθλήματος.