Κόντε: Δεν ανησυχεί για το μέλλον του στην Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε πιστεύει ότι η Τότεναμ συνεχίζει να εκτιμά το έργο του ως προπονητή και δεν σκέφτεται να τον απολύσει.

Κόντε: Δεν ανησυχεί για το μέλλον του στην Τότεναμ

Ο Αντόνιο Κόντε αντιμετώπισε εκκλήσεις για την απόλυσή του από τους οπαδούς της Τότεναμ την περασμένη εβδομάδα μετά τον αποκλεισμό από το Champions League απέναντι στη Μίλαν, και σε τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον αγώνα υπέθεσε ότι ο σύλλογος μπορεί να τον απολύσει πριν από τη λήξη του συμβολαίου του.

Αλλά ο Κόντε επέμεινε στη συνέντευξη Τύπου της Πέμπτης ότι αστειευόταν απλώς - κάνοντας "una battuta" - και ακούστηκε σίγουρος ότι η ιεραρχία της Τότεναμ συνεχίζει να εκτιμά το έργο του στον σύλλογο.

"Αυτή ήταν μια πρόκληση για το μέλλον μου, ένα αστείο, 'una battuta'", δήλωσε ο Κόντε, χρησιμοποιώντας τον ιταλικό όρο για ένα σαρκαστικό αστείο, όταν ρωτήθηκε αν εξακολουθεί να φοβάται για το άμεσο μέλλον του στον σύλλογο. Ο Κόντε ήταν ξεκάθαρος ότι παρά το αστείο του, δεν πιστεύει ότι ο σύλλογος σκέφτεται αυτή τη στιγμή να τον απολύσει πριν από το τέλος της σεζόν. (Τα Σπιρούνια ως γνωστόν απέλυσαν τον Ζοζέ Μουρίνιο με μόλις έξι παιχνίδια πρωταθλήματος να απομένουν πριν από δύο χρόνια, χωρίς καν να έχουν έτοιμο αντικαταστάτη του).

"Με ρωτήσατε για το μέλλον και σας είπα ότι δεν ξέρετε τι θα συμβεί, γιατί ίσως ο σύλλογος μπορεί να με απολύσει", είπε ο Κόντε. "Αλλά επαναλαμβάνω: δεν νομίζω ότι ο σύλλογος σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ο σύλλογος βλέπει κάθε μέρα τι εγώ και το επιτελείο μου, κάνουμε για αυτόν τον σύλλογο. Ήταν μόνο μια απάντηση σχετικά με το μέλλον μου".