Ρεάλ Μαδρίτης: Πολύ πιθανή η επιστροφή του Μπραχίμ Ντίαζ από την Μίλαν

Οι ελπίδες της Μίλαν να αποκτήσει τον Μπραχίμ Ντίαζ σε μόνιμη βάση ενδέχεται να υποστούν πλήγμα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε συζητήσεις για την επέκταση του συμβολαίου του, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα.

Ρεάλ Μαδρίτης: Πολύ πιθανή η επιστροφή του Μπραχίμ Ντίαζ από την Μίλαν

Σύμφωνα με δημοσίευμα η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ατζέντη του Μπραχίμ Ντίαζ για νέο συμβόλαιο και υπάρχει "τεράστια πιθανότητα" να επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα στο τέλος της σεζόν, όταν λήξει ο διετής δανεισμός του στη Μίλαν.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκτησε τον Ντίαζ από την Μάντσεστερ Σίτι τον Ιανουάριο του 2019, αλλά δυσκολεύτηκε να βρει χρόνο συμμετοχής και στη συνέχεια στάλθηκε αρχικά με μονοετή δανεισμό στη Μίλαν για τη σεζόν 2020-21, αλλά στη συνέχεια ανανεώθηκε για να διαρκέσει μέχρι το 2023, αν και υπάρχουν διαφωνίες για το αν η συμφωνία περιλαμβάνει οψιόν αγοράς ή/και επαναγοράς.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο ισπανικός σύλλογος είναι "ευχαριστημένος με την εξέλιξή του" στη Μίλαν και γι' αυτό θα μπορούσε να τον συμπεριλάβει στην ενδεκάδα του για την επόμενη σεζόν, μετά από τρία χρόνια παρουσίας ως δανεικός στη Serie A, ειδικά δεδομένου ότι ο Μάρκο Ασένσιο μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Η πρωινή έκδοση της La Gazzetta dello Sport ανέφερε ότι η Μίλαν θα προσφέρει 16 εκατ. ευρώ συν μπόνους για τον Μπραχίμ Ντίαζ και αναμένεται να υπάρξει συνάντηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης αργά ή γρήγορα για να ξεκαθαρίσει το μέλλον του 23χρονου.