Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έχει νικήσει τον Χάμες

Αντίπαλοι θα βρεθούν Χουάνγκ και Χάμες στο φιλικό Ν. Κορέας-Κολομβίας (24/3). Τι έχει συμβεί στο παρελθόν και οι στόχοι των άσων του Ολυμπιακού. 

Ολυμπιακός: Ο Χουάνγκ έχει νικήσει τον Χάμες

Ο Χουάνγκ Ιν Μπομ και ο Χάμες Ροντρίγκες θα τεθούν αντιμέτωποι σε φιλικό Ν. Κορέας-Κολομβίας στις 24/3 στη Σεούλ. Οι δύο αστέρες του Ολυμπιακού θα ενσωματωθούν την επόμενη εβδομάδα στις Εθνικές των χωρών τους, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που θα τεθούν αντίπαλοι.

Είχε ξανασυμβεί, πάλι σε φιλικό, πριν από ακριβώς τρία χρόνια και στην ίδια πόλη. Η Ν. Κορέα με τον Χουάνγκ Ιν Μπομ βασικό (αλλά και τον Χουάνγκ Ουί Τζο) είχε νικήσει με 2-1, με τον Χάμες να μπαίνει αλλαγή στο δεύτερο μέρος με την ομάδα του να είναι ήδη πίσω στο σκορ. Ένα από τα γκολ της Ν. Κορέας είχε πετύχει ο Σον της Τότεναμ.

Ο Κολομβιανός άσος του Ολυμπιακού είχε παίξει και το 2017 φιλικό στην Κορέα. Στην πόλη Σουόν, με τον Χουάνγκ ακόμη να μην είναι τότε διεθνής. Πάλι η Κολομβία είχε χάσει με 2-1! Ο Χάμες ήταν βασικός και είχε δώσει την ασίστ με φάουλ στο γκολ της ομάδας του για τον Κριστιάν Ζαπάτα. Και τα δύο γκολ της Κορέας είχε βάλει ο Σον! Ενώ για την Κολομβία είχε περάσει αλλαγή ο Φελίπε Πάρντο.

Για τον Χάμες είναι πολύ σημαντικές οι συμμετοχές του με την Κολομβία γιατί σύντομα θα φτάσει στις 100! Έως τώρα έχει φορέσει 89 φορές τη φανέλα της Εθνικής Ανδρών και έχει πετύχει 25 γκολ.