Φαν Ντάικ: «Απαραίτητη η έξοδος στο Champions League για να γίνουν οι προσθήκες που χρειαζόμαστε»

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε δηλώσεις του μετά τον αποκλεισμό της Λίβερπουλ από την Ρεάλ Μαδρίτης τόνισε το πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους Reds η έξοδος στο Champions League ενόψει της επόμενης σεζόν.

Φαν Ντάικ: «Απαραίτητη η έξοδος στο Champions League για να γίνουν οι προσθήκες που χρειαζόμαστε»

Η Λίβερπουλ μετά την δεύτερη ήττα της από την Ρεάλ Μαδρίτης, αποχαιρέτησε πρόωρα το Champions League, έχοντας πλέον ως μόνη λύση για να συμμετέχει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση την επόμενη χρονιά το να τερματίσει στην 4αδα της Premier League.

Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ μιλώντας στο Athletic, μετά την αναμέτρηση με τους μερένχες, ανέφερε πως οι Reds έχουν τεράστια ανάγκη για προσθήκες στο ρόστερ τους, ενώ τόνισε πως κομβικό ρόλο για την μεταγραφική δραστηριότητα της Λίβερπουλ θα παίξει η έξοδος στο Champions League.

«Θα φύγουν σημαντικοί παίκτες το καλοκαίρι. Αυτό είναι γνωστό και για να βρεθούμε ξανά στο επίπεδο που ήμασταν τα τελευταία πέντε χρόνια χρειαζόμαστε ποιοτικές προσθήκες», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Λίβερπουλ και πρόσθεσε:

«Όλοι ξέρουν πως θα είναι δύσκολο να βρεθούν οι σωστοί ποδοσφαιριστές, αλλά ο σύλλογος πρέπει να κάνει τη δουλειά του σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε πολλά παιχνίδια ακόμα και θέλουμε να προκριθούμε στο Champions League. Πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει να προσελκύσουμε τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο»

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League, έξι βαθμούς πίσω από την 4η Τότεναμ.