Νεκρός ο οπαδός που είχε γρονθοκοπήσει τον Τζακ Γκρίλις το 2019!

Τα αίτια του θανάτου του 32χρονου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά

Νεκρός ο οπαδός που είχε γρονθοκοπήσει τον Τζακ Γκρίλις το 2019!

Βρέθηκε νεκρός στο Μπέρμιγχαμ ο Πολ Μίτσελ. Είναι ο οπαδός που το 2019 είχε ρίξει γροθιές στον Τζακ Γκρίλις σε ένα ντέρμπι της Άστον Βίλα με την Μπέρμιγχαμ.

Τα αίτια του θανάτου του 32χρονου δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά. Ήταν πατέρας τριών παιδιών, με τη γυναίκα του να γράφει στα social media μετά τη γνωστοποίηση της τραγικής αυτής είδησης πως «η οικογένειά μας τον αγαπούσε τόσο πολύ».

«Ο Πολ λάτρευε τα τρία του παιδιά. Είχε πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη του, ό,τι κι αν γινόταν. Είχε την πιο ευγενική καρδιά. Δυστυχώς θα λείψει σε πολλούς ανθρώπους. Ήταν ένας πολύ δημοφιλής άνθρωπος. Δεν θα είναι πια το ίδιο χωρίς αυτόν εδώ», ανέφερε η ξαδέρφη του, Λούσι Μίτσελ.

Ο Μίτσελ μετά την επίθεση στον Γκρίλις είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 14 εβδομάδων, αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από μόλις 4! «Υπάρχει αντιπαλότητα στο ποδόσφαιρο, αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει χώρος για αυτό πραγματικά», είχε δηλώσει για το περιστατικό ο νυν ποδοσφαιριστής της Σίτι.

Την ίδια ώρα, ο Μίτσελ είχε αναφέρει ότι ο χρόνος του στη φυλακή ήταν «ο καλύτερος μήνας της ζωής μου. Ήταν δύσκολο να είμαι μακριά από την οικογένειά μου, αλλά όλα ήταν καλά». Όταν ρωτήθηκε αν μετάνιωσε για τις πράξεις του, είπε: «Δεν είμαι διατεθειμένος να το συζητήσω. Δεν ζητάω συγγνώμη για τίποτα».