Η Σέλτικ για Παπαδόπουλο

Ο Μπρένταν Ρότζερς θέλει τον Έλληνα διεθνή στη Σκωτία και θα επιχειρήσει να τον κάνει δικό του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Η Σέλτικ για Παπαδόπουλο

Το Αμβούργο κινδυνεύει βρίσκεται προτελευταίο στην κατάταξη της Μπουντεσλίγκα και κινδυνεύει πολύ σοβαρά να γράψει μία μαύρη σελίδα στην ιστορία του, αφού απειλείται πολύ σοβαρά με υποβιβασμό. Την ίδια ώρα, όμως, έχει αναπτυχθεί πολύ έντονη φημολογία γύρω από το όνομα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και το μέλλον του.

Η Σέλτικ φέρεται να τον έχει βάλει για τα καλά στο… στόχαστρο της ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Η αποχώρηση που 28χρονου στόπερ από το Αμβούργο μοιάζει πολύ πιθανή πλέον και οι πρωταθλητές Σκωτίας ασχολούνται ενεργά με την περίπτωση του.

Ο Μπρένταν Ρότζερς έχει εκφράσει και στο παρελθόν τον θαυμασμό του για τον διεθνή στόπερ και θα τον ήθελε στην ομάδα του. Όταν βρισκόταν στη Λίβερπουλ είχε ζητήσει τον Παπαδόπουλο, όμως, η διοίκηση των Reds είχε προχωρήσει στην απόκτηση του Μαμαντού Σακχό. Το πρόβλημα στο γόνατο του Παπαδόπουλου ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να γίνει η μεταγραφή του στη Λίβερπουλ. Σε περίπτωση που τελικά φύγει από το Αμβούργο είναι βέβαιο πως θα υπάρξει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους, αλλά το σίγουρο είναι ότι η Σέλτικ θα κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.