Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Γκαρνάτσο (pic)

Ο 18χρονος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο, αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες χάνοντας μεταξύ άλλων τον επαναληπτικό κόντρα στην Μπέτις.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Εκτός για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες ο Γκαρνάτσο (pic)

Ο τραυματισμός του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο αποδείχθηκε πιο σοβαρός από ότι είχε εκτιμηθεί αρχικά.

Ο 18χρονος Αργεντίνος τραυματίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Σαουθάμπτον, όταν δέχθηκε χτύπημα στον δεξιό του αστράγαλο.

Μετά τις εξετάσεις που υποβλήθηκε τη Δευτέρα (13/03) αποσαφηνίστηκε η σοβαρότητα της κατάστασης του και ο Γκαρνάτσο αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες, με τους γιατρούς μάλιστα να τοποθετούν προστατευτικό επίδεσμο στο δεξί του πόδι.

Ο Έρικ Τεν Χάγκ αναμένεται να στερηθεί τις υπηρεσίες του νεαρού μεσοεπιθετικού στην αναμέτρηση κόντρα στην Μπέτις για τον επαναληπτικό των 16 του Europa League και στον εντός έδρας προημιτελικό του Κυπέλλου Αγγλίας απέναντι στη Φούλαμ, ενώ ο Γκαρνάτσο θα απουσιάσει και από τα παιχνίδια της εθνικής του ομάδας.

Αυτή θα ήταν η πρώτη συμμετοχή του Γκαρνάτσο, υπό τις οδηγίες του Λιονέλ Σκαλόνι, καθώς είχε για πρώτη φορά βρεθεί στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Αργεντινής.

Ο Αργεντίνος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε:

«Δυστυχώς δεν θα έχω την ικανότητα να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου στις πολύ απαιτητικές επόμενες αναμετρήσεις, σε ένα πολύ κρίσιμο κομμάτι της σεζόν.

Είμαι πολύ απογοητευμένος γιατί ταυτόχρονα θα χάσω την ευκαιρία να βρεθώ με τους συμπαίκτες μου στην εθνική Αργεντινής, γεγονός που θα ήταν υπέροχο και λόγος υπερηφάνειας για μένα και την οικογένεια μου.

Είναι κομμάτι του ποδοσφαίρου και της δουλειάς. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στην αποκατάσταση μου, ο θεός με έχει διδάξει να μην τα παρατάω ποτέ και θα κάνω τα πάντα για να γυρίσω δυνατότερος από ποτέ».