Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ανεπίτρεπτη η έλλειψη μαχητικότητας της Λίβερπουλ»

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» την έλλειψη μαχητικότητας της Λίβερπουλ στην ήττα της από την Μπόρνμουθ στην Premier League.

Αλεξάντερ-Άρνολντ: «Ανεπίτρεπτη η έλλειψη μαχητικότητας της Λίβερπουλ»

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, που διέλυσε με 7-0 την αιώνια αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σαββατοκύριακο, έπεσε στο κενό στην επιστροφή της στη δράση το Σάββατο, καθώς το μοναδικό γκολ του Φίλιπ Μπίλινγκ χάρισε στα «κεράσια» μια ανεκτίμητη νίκη στη μάχη της ουράς.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχασε πέναλτι στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς η Λίβερπουλ παλεύει στο κυνήγι των θέσεων του επόμενου Champions League.

Ο διεθνής Άγγλος Αλεξάντερ-Άρνολντ ήταν δικαιολογημένα απογοητευμένος από το αποτέλεσμα αλλά περισσότερο από τον τρόπο που αυτό έγινε.

«Αυτή είναι η εποχή της σεζόν που όλοι ξέρουν για τι αγωνίζονται και προφανώς η Μπόρνμουθ βρίσκεται σε μια μάχη υποβιβασμού», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Παλεύουν για την παραμονή. Αλλά κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα παλεύει για κάτι, οπότε σημαίνει πολλά να πάρουμε τους τρεις βαθμούς.

Νομίζω ότι κοιτάζοντας πίσω τώρα, μάλλον το ήθελαν περισσότερο από εμάς και αυτό είναι κάτι που είναι απαράδεκτο και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο».

Η Λίβερπουλ πηγαίνει τώρα στην Ισπανία για να ανατρέψει το εις βάρος της 5-2 του πρώτου αγώνα για τους «16» του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Αλεξάντερ-Άρνολντ θεωρεί ότι είναι η τέλεια ευκαιρία για την Λίβερπουλ να ανακάμψει.

«Υπάρχει μόνο ένα ακόμη παιχνίδι πριν από τους διεθνείς αγώνες και είναι τεράστιο για εμάς», πρόσθεσε.

«Είναι ένα που πρέπει να πάμε και να κάνουμε κάτι ξεχωριστό, οπότε όλη μας η προσοχή είναι αποκλειστικά σε αυτό το παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης τώρα και αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να τα δώσουμε όλα σε αυτό το παιχνίδι γνωρίζοντας ότι έχουμε μέρες μετά για να ανακάμψουμε.

Οπότε, το θέμα είναι να ρίξουμε τα πάντα και να τα δώσουμε όλα και νομίζω ότι αυτό θα κάνουμε - είναι σημαντικό να το κάνουμε αυτό. Στη συνέχεια θα προετοιμαστούμε για μια σημαντική πορεία».

Η Λίβερπουλ επιστρέφει στην εγχώρια δράση εκτός έδρας κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι την 1η Απριλίου.