Μόγιες για Σκαμάκα: "Τα φυσικά δεδομένα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα"

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Ντέιβιντ Μόγιες, απαίτησε περισσότερα από τον Τζιανλούκα Σκαμάκα, επιμένοντας ότι τα "φυσικά δεδομένα" του επιθετικού δεν είναι στο ύψος των περιστάσεων.

Μόγιες για Σκαμάκα: "Τα φυσικά δεδομένα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα"

Ο Τζιανλούκα Σκαμάκα έχει κάνει μόλις 11 συμμετοχές στην Premier League από τότε που ήρθε από την Σασουόλο το περασμένο καλοκαίρι έναντι 35 εκατομμυρίων λιρών και δεν έπαιξε στην ισοπαλία 1-1 του Σαββάτου με την Άστον Βίλα, με τον εξτρέμ Μαξβέλ Κορνέ να προτιμάται μπροστά, καθώς η Γουέστ Χαμ αναζητούσε νικητή στις καθυστερήσεις.

Ο 24χρονος Ιταλός διεθνής έμεινε πρόσφατα στο περιθώριο με τραυματισμό στο γόνατο, αλλά ο Ντέιβιντ Μόγιες επέμεινε ότι η φυσική του κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί αν θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο αρχικό σχήμα.

"Ξέρουμε ότι τα σωματικά του δεδομένα πρέπει να είναι πολύ καλύτερα από ό,τι είναι", δήλωσε ο Μόγιες.

"Ο Τζιανλούκα πρέπει να επανέλθει. Κανένας προπονητής δεν θέλει να βγάλει μια κακή ομάδα - θέλεις να βάλεις τους παίκτες που πιστεύεις ότι θα κερδίσουν για σένα, οπότε πάντα προσπαθείς να βάλεις την καλύτερη ομάδα σου.

Νομίζω ότι η εφαρμογή του είναι εκεί, απλά θέλουμε η απόδοση να είναι μεγαλύτερη και περισσότερη, αυτό είναι ένα από τα πράγματα που ψάχνουμε περισσότερο.

Το γενικότερο κομμάτι του παιχνιδιού του, το παιχνίδι του με το κράτημα, μας αρέσει γι' αυτό, είναι πολύ, πολύ καλός σ' αυτό και δεν το έχουμε δει τόσο πολύ στη δουλειά που κάνουμε".

Ο Λούκας Πακετά, η μεταγραφή ρεκόρ των 50 εκατομμυρίων λιρών του συλλόγου, έφυγε κατευθείαν προς το τούνελ μετά την αντικατάστασή του με 15 λεπτά να απομένουν στο στάδιο του Λονδίνου.

"Ήθελε να παραμείνει", πρόσθεσε ο Μόγιες. "Αλλά του το είπα και του εξήγησα".

Ο Πακετά είχε νωρίτερα χρεωθεί με κίτρινη κάρτα και ο Μόγιες δήλωσε: "Δεν ήθελα να αποβληθεί γιατί τότε θα ήταν τιμωρημένος για τα επόμενα παιχνίδια.

Είχε φτάσει στο στάδιο του παιχνιδιού όπου ίσως τα φρέσκα πόδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν. Αυτή ήταν η σκέψη πίσω από αυτό".