Τσάβι: «Είμαι έκπληκτος και λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα»

Ο Τσάβι σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο μίλησε για το εχθρικό κλίμα που βίωσε στο γήπεδο των Βάσκων.

Τσάβι: «Είμαι έκπληκτος και λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα»

Απογοητευμένος για την εχθρότητα των οπαδών της Αθλέτικ Μπιλμπάο προς την Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Τσάβι.

Ο τεχνικός των μπλαουγκράνα, μετά την πολύ σημαντική και δύσκολη νίκη κόντρα στους Βάσκους με 1-0, αναφέρθηκε στα συνθήματα που ακούγονταν κατά την διάρκεια του αγώνα στο Σαν Μαμές κατά των Καταλανών.

Μάλιστα, οι οπαδοί της Μπιλμπάο φώναξαν το σύνθημα «στη δεύτερη κατηγορία, οε, οε» θέλοντας να ειρωνευτούν την Μπαρτσελόνα, καθώς μια από τις τιμωρίες με τις οποίες φέρονται να κινδυνεύουν, λόγω της εμπλοκής τους στην υπόθεση Νεγκρέιρα, είναι ο υποβιβασμός.

Έτσι, ο Τσάβι στάθηκε στη συμπεριφορά των αντίπαλων οπαδών λέγοντας: «Είμαι έκπληκτος και λυπημένος από την εχθρότητα του Σαν Μαμές προς την Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι το να κρίνουμε πρόωρα, δεν είναι καλό για την κοινωνία. Σέβομαι πολύ τις απόψεις όλων. Το κοινό είναι κυρίαρχο, αλλά αυτή η συμπεριφορά, με στεναχωρεί».