Ο’ Νιλ: «Η Μπόρνμουθ έπρεπε να σκοράρει περισσότερα γκολ απέναντι στην Λίβερπουλ»

Ο προπονητής της Μπόρνμουθ, Γκάρι Ο' Νιλ, παραδέχθηκε ότι ήταν απογοητευμένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να πετύχει περισσότερα γκολ απέναντι στη Λίβερπουλ, παρά το γεγονός ότι ξέφυγε από τον πάτο της Premier League με την νίκη του Σαββάτου με 1-0 επί της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο’ Νιλ: «Η Μπόρνμουθ έπρεπε να σκοράρει περισσότερα γκολ απέναντι στην Λίβερπουλ»

Ο Φίλιπ Μπίλινγκ πέτυχε το καθοριστικό γκολ του αγώνα μετά από 28 λεπτά στο Vitality Stadium και έβγαλε την Μπόρνμουθ από τη ζώνη του υποβιβασμού.

"Είμαστε λίγο απογοητευμένοι που δεν σκοράραμε περισσότερα από ένα γκολ", δήλωσε ο Ο'Νιλ, μιλώντας στο BT Sport κατά τη λήξη της αναμέτρησης. "Το πέναλτι πήγε υπέρ μας. Αλλά είμαστε ανταγωνιστικοί, προσπαθήσαμε σωστά και όπως άξιζαν τα παλικάρια, πήγε με το μέρος μας.

Νομίζω ότι πάντα θα νιώθεις έτσι όταν κερδίζεις ένα παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Χρειάζεσαι τα πράγματα να πάνε λίγο προς το μέρος σου. Αλλά ήμασταν σε θέση να βγούμε και δεν ένιωσα πραγματική απειλή.

Έχω την πεποίθηση (ότι μπορούμε να παραμείνουμε στην κατηγορία). Είμαι σίγουρος ότι τα παιδιά με πιστεύουν. Μπορούν να με πιστέψουν μετά το σημερινό."