Έμερι: Υποστηρίζει ότι ο Εμιλιάνο Μαρτίνεθ δεν κάνει καθυστερήσεις

Ο Ουνάι Έμερι ισχυρίζεται ότι ο Εμιλιάνο Μαρτίνεθ δεν είναι κάνει καθυστερήσεις, παρόλο που είδε τον τερματοφύλακα να παίρνει πέντε κίτρινες κάρτες στα τελευταία 10 παιχνίδια για αυτό ακριβώς το παράπτωμα.

Έμερι: Υποστηρίζει ότι ο Εμιλιάνο Μαρτίνεθ δεν κάνει καθυστερήσεις

Ο προπονητής της Άστον Βίλα λέει ότι ενθαρρύνει τους παίκτες του να "παίζουν και να είναι ειλικρινείς", επειδή "σέβεται το ποδόσφαιρο".

Ο Εμιλιάνο Μαρτίνεθ είχε δεχθεί κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις των αγώνων με την Έβερτον, την Άρσεναλ, την Λιντς, την Μπράιτον και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν η Βίλα προσπαθούσε να κρατήσει είτε την νίκη είτε την ισοπαλία.

Εκτός από την ήττα από την Άρσεναλ, η οποία ειρωνικά ολοκληρώθηκε στις καθυστερήσεις, η Βίλα κέρδισε και τα τέσσερα άλλα παιχνίδια.

Ο Έμερι λέει: "Ο Έμι Μαρτίνεθ έχει εμπειρία, είναι έξυπνος και είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας.

Παίρνει χρόνο όταν είναι με την μπάλα για να παίξει, αλλά δεν νομίζω ότι είναι σπατάλη χρόνου.

Νομίζω ότι παίρνει χρόνο για την ομάδα, γιατί ίσως σε κάποια παιχνίδια δυσκολευόμαστε αμυντικά και επιτίθενται και έπρεπε να μειώσει τον κίνδυνο.

Σκεφτόταν ότι πρέπει να πάρουμε χρόνο για να ελέγξουμε το παιχνίδι όπως το σχεδιάσαμε, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν σπατάλη χρόνου".

Ερωτηθείς γιατί πέντε διαφορετικοί διαιτητές τον έχουν τιμωρήσει για σπατάλη χρόνου, ο Έμερι είπε: "Μου αρέσουν οι διαιτητές εδώ στην Αγγλία. Μου αρέσουν πολλοί. Είναι πολύ καλοί, επαγγελματίες. Υπερασπίζονται το ποδόσφαιρο και είναι οι πρώτοι άνθρωποι που θέλουν να προστατεύσουν το παιχνίδι".