Κλοπ για Φιρμίνιο: «Μου είπε ότι θέλει το ταξίδι του στην Λίβερπουλ να έχει ένα όμορφο τέλος»

Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για την αποχώρηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο από τη Λίβερπουλ, τονίζοντας πως ο Βραζιλιάνος επιθετικός θα βάλει ένα όμορφο τέλος στο ταξίδι του με τους Reds.

Κλοπ για Φιρμίνιο: «Μου είπε ότι θέλει το ταξίδι του στην Λίβερπουλ να έχει ένα όμορφο τέλος»

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες ο Ρομπέρτο Φιρμίνιο δεν θα ανανεώσει με την Λίβερπουλ και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε δηλώσεις του μίλησε για την κουβέντα που είχε με τον Βραζιλιάνο επιθετικό, όταν αποφάσισε ο Φιρμίνιο να τον ενημερώσει πως δεν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα τον reds.

«Ναι μου το είπε. Εξαπλάγην; Ναι, λίγο, αλλά δεν ήταν μεγάλη έκπληξη, ήταν κάτι νορμάλ. Είναι κανονικό σε μία τέτοιου είδους μακροχρόνια σχέση που έχουμε με τον Μπόμπι. Μου είπε ότι θέλει να φέρει αυτή την όμορφη ιστορία σε ένα θετικό τέλος.

Είναι αφοσιωμένος και αυτό είναι που χρειάζεται να ξέρετε. Δεν υπάρχει χρόνος για αποχαιρετισμούς τώρα, θα υπάρχει αρκετός χρόνος αργότερα. Όποτε θα επιστρέφει, θα γνωρίζει πως το τραγούδι του θα είναι για πολύ καιρό στα αυτιά όλων μας. Είμαι σίγουρος», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός