Λίβερπουλ: Τέλος εποχής, αποχωρεί το καλοκαίρι ο Φιρμίνο

Παρελθόν θα αποτελέσει το καλοκαίρι από την Λίβερπουλ ο Ρομπέρτο Φιρμίνο το ερχόμενο καλοκαίρι έπειτα από οκτώ χρόνια, 107 γκολ και 7 τρόπαια με τους Reds.

Λίβερπουλ: Τέλος εποχής, αποχωρεί το καλοκαίρι ο Φιρμίνο

Τέλος εποχής στην Λίβερπουλ! Ο άνθρωπος που πρωτοστάτησε στην επανάσταση του Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο θα αποτελέσει παρελθόν το καλοκαίρι από τους Reds.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Νησί, ο Βραζιλιάνος κυνηγός ενημέρωσε τον Γιούργκεν Κλοπ πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του και θα αποχωρήσει ως ελεύθερος.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα ενώ πηγές αναφέρουν πως ο Φιρμίνο έχει προτάσεις από την Premier League τις οποίες όμως δεν προτίθεται να αποδεχθεί ελέω της αγάπης του για την Λίβερπουλ.

Ο Φιρμίνο υπέγραψε στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2015 από την Χόφενχαϊμ για 41 εκατομμύρια ευρώ και στα οκτώ χρόνια που πέρασε στο Άνφιλντ σκόραρε 107 γκολ, μοίρασε 78 ασίστ (σε 352 συμμετοχές) και πανηγύρισε την κατάκτηση της Premier League (2020), του Champions League (2019), του FA Cup (2022), του Carabao Cup (2022), του Ευρωπαϊού Super Cup (2019), του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων (2019), και του Community Shield (2022).