Νούνιες: «Με ανατριχιάζει να ακούω το όνομά μου από τους φιλάθλους στο Άνφιλντ»

Το εγκώμιο των φιλάθλων της Λίβερπουλ έπλεξε ο Ντάργουιν Νούνιες, ο οποίος ψηφίστηκε παίκτης του μήνα για τους κυπελλούχους Αγγλίας ενώ υπογράμμισε την σημασία της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην προπόνηση πριν από τους αγώνες.

Νούνιες: «Με ανατριχιάζει να ακούω το όνομά μου από τους φιλάθλους στο Άνφιλντ»

Ποδοσφαιριστής του μήνα αναδείχθηκε από τους φίλους της Λίβερπουλ για δεύτερη φορά φέτος ο Ντάργουιν Νούνιες, με τον Ουρουγουανό επιθετικό να μιλάει για την σημασία που έχει η σκληρή δουλειά στην προπόνηση αλλά και το γεγονός πως έχει προσαρμοστεί στην νέα πραγματικότητα.

«Νομίζω ότι έχω προσαρμοστεί πολύ καλά τώρα», δήλωσε ο Νούνιες. «Νομίζω ότι όποτε δίνεις το 100% στην προπόνηση, δίνεις το ίδιο 100% και στα παιχνίδια.

Νομίζω ότι αποδίδω καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στην προπόνηση και στη συνέχεια νομίζω ότι στα παιχνίδια δείχνω τις ικανότητες και την ποιότητά μου. Νομίζω ότι όλα κυλούν ομαλά. Είμαι χαρούμενος που τα πηγαίνω καλά και αποδίδω καλά.

Όσον αφορά την προσπάθεια, σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω ό,τι μπορώ για την Λίβερπουλ και όλους τους συμπαίκτες μου. Πρέπει πάντα να δουλεύεις σκληρά για την ομάδα, γιατί αυτό το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό, οπότε πρέπει να προσπαθείς σκληρά για να διασφαλίσεις ότι τα πράγματα θα πάνε καλά. Νομίζω ότι από αυτή την άποψη τα πράγματα πάνε αρκετά καλά.

Σίγουρα, φυσικά πρέπει να βελτιωθώ σε έναν ή δύο τομείς, αλλά αυτό έρχεται με τη σκληρή προπόνηση και μετά τα πράγματα θα συμβούν ομαλά στους αγώνες».

Ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την στήριξή τους:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, γιατί όταν βγαίνεις για ζέσταμα και ακούς το όνομά σου να τραγουδιέται από αυτούς, είναι απίστευτο και με ανατριχιάζει.

Δεν έχω ξανακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Είναι πραγματικά υπέροχο για μένα και τη γυναίκα μου. Ακόμα και εκείνη μου είπε: "Είναι απίστευτο το πώς σε υποστηρίζουν και είναι πάντα πίσω σου". Μου λέει πάντα ότι όταν δυσκολευόμουν λίγο με τη φόρμα μου στα πρώτα παιχνίδια, οι οπαδοί πάντα μου έδειχναν την υποστήριξή τους.

Δεν με εγκατέλειψαν ποτέ και ήταν πάντα μαζί μου. Τώρα το θέμα είναι να τους ευχαριστήσω και να προσπαθήσω να κάνω αυτούς τους οπαδούς όσο το δυνατόν πιο χαρούμενους».