Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην έξοδο ο Ο' Μπράιεν

Ο Λιούις Ο' Μπράιεν της Νότιγχαμ Φόρεστ θα μπορούσε να βρει έναν δρόμο επιστροφής στον τακτικό χρόνο συμμετοχής μέσω της D.C. United.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Στην έξοδο ο Ο' Μπράιεν

Περισσότεροι από ένας σύλλογοι του MLS έχουν ενδιαφερθεί για τον Λιούις Ο' Μπράιεν, αλλά η ομάδα της Ουάσινγκτον, D.C. United είναι αυτή που οδηγεί την κούρσα για την απόκτηση του πρώην παίκτη της Χάντερσφιλντ με την μορφή δανεισμού.

Ο 24χρονος είχε συμφωνήσει να ενταχθεί στην ομάδα της Championship, Μπλάκμπερν την ημέρα της λήξης της προθεσμίας, για να καταρρεύσει η μετακίνηση μετά την καθυστερημένη υποβολή ζωτικής σημασίας εγγράφων. Η Μπλάκμπερν άσκησε έφεση κατά της απόφασης να μπλοκάρει τη μετακίνηση, αλλά ο Ο' Μπράιεν έμεινε σε εκκρεμότητα μετά την απόρριψη της έφεσης αυτής.

Όμως, φαίνεται όλο και πιο πιθανό ότι θα μπορούσε να μετακομίσει για να συνεργαστεί με τον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος είναι προπονητής στην D.C. United. Οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει για μια μετακίνηση στις ΗΠΑ και ο Ο' Μπράιεν, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται με την πρώτη ομάδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, είναι ανοιχτός στην ιδέα.