«Καταπέλτης» τα δημοσιεύματα των Marca και Equipe για την Παρί Σεν Ζερμέν!

Σκληρή κριτική και ειρωνικά σχόλια περιείχαν τα πρωτοσέλιδα και τα δημοσιεύματα των Marca και Equipe προς τους παίκτες της Παρί Σεν Ζερμέν μετά τον αποκλεισμό των Παριζιάνων από την Μπάγερν.

«Καταπέλτης» τα δημοσιεύματα των Marca και Equipe για την Παρί Σεν Ζερμέν!

Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται σε αγωνιστική και διοικητική κρίση τους τελευταίους μήνες, γεγονός που οδήγησε την ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ σε άλλον έναν αποκλεισμό από το Champions League, έπειτα από την δεύτερη ήττα των Παριζιάνων με 2-0 από την Μπάγερν.

Η αποτυχία της Παρί να περάσει το, δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο, εμπόδιο της ομάδας του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, οδήγησε τις Marca και Equipe να ασκήσουν σκληρή και έντονη κριτική προς τους παίκτες του γαλλικού συλλόγου.

Η φιλικά προσκείμενη στην Ρεάλ Μαδρίτης, Marca, απηύθυνε κάλεσμα, μέσω δημοσιεύματος στο εξώφυλλό της, στον Κιλιάν Εμπαπέ να αφήσει τον γαλλικό σύλλογο και να μετακομίσει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας για λογαριασμό των «μερέγχες», τονίζοντας πως μόνο έτσι θα καταφέρει να κερδίσει το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

Την ίδια ώρα, η Equipe σε δημοσίευμά της βαθμολόγησε τους παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ, με την συνηθισμένη αυστηρότητά της.

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα βαθμολογεί με «2» τον Μάρκο Βεράτι, ο οποίος έκανε το τραγικό λάθος που πρόσφερε το 1-0 στους Βαυαρούς και αποτελεί την μικρότερη βαθμολογία. Ακολουθούν οι δύο σούπερ σταρ των Παριζιάνων που ήταν άφαντοι στο χθεσινό ματς, Λιονέλ Μέσι και Κιλιάν Εμπαπέ που βαθμολογούνται με «3» και ακολουθούν με «4» οι Χακίμι, Βιτίνια. Ο Φαμπιάν Ρουίθ παίρνει «5», οι Ντοναρούμα, Ντανίλο, Ράμος, Μπιτσιαμπού «6» και ο Νούνο Μέντες «7».