Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Είναι βαριά η φανέλα των Βαυαρών (Highlights)

Η Μπάγερν νίκησε 2-0 την Παρί Σεν Ζερμέν και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Champions League αφήνοντας γι' ακόμα μία σεζόν τους Παριζιάνους με την όρεξη. Οι Βαυροί είχαν νικήσει και στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι με σκορ 1-0.

Μπάγερν-Παρί Σεν Ζερμέν 2-0: Είναι βαριά η φανέλα των Βαυαρών (Highlights)

Φέτος η Παρί Σεν Ζερμέν ήθελε να φτάσει μέχρι τέλους, ήθελε να πάει στην πηγή και να πιει και νερό. Οι Παριζιάνοι, όμως, γι' ακόμα μία φορά έμειναν με την όρεξη ή αν θέλετε με το όνειρο. Βρήκαν απέναντι τους ένα βαρύ όνομα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, τη Μπάγερν Μονάχου, η οποία τους απέκλεισε με 2-0 δείχνοντας ότι έχουν και την ποιότητα ως ομάδα, αλλά και το βάρος της φανέλας για τέτοιες μεγάλες προκρίσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο η Παρί έχασε φοβερές ευκαιρίες για να προηγηθεί. Στο 25' ο Μέσι κόπηκε τελευταία στιγμή από τον Ντε Λιχτ, ενώ η Μπάγερν απάντησε στο 32' με τον Μουσιάλα, αλλά ο Νταναρούμα έδιωξε. Στο 38' χάθηκε απίθανη ευκαιρία για τους Παριζιάνους με τον Ζόμερ να πλασάρει, αλλά ο Ντε Λιχτ απομάκρυνε τη μπάλα πάνω στη γραμμή διατηρώντας με απίθανο τρόπο το 0-0.

Το 0-0 δεν άλλαξε στα πρώτα 45 λεπτά με τον Κιλιάν Εμπαπέ να μην φαίνεται ιδιαίτερα σε αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Στην επανάληψη η Μπάγερν ήταν αυτή που έγινε πιο επικίνδυνη και στο 52' είδε να της ακυρώνεται γκολ του Μίλερ ως οφσάιντ. Στο 61', όμως, ο Γκορέτσκα πίεσε ψηλά, έκλεψε τη μπάλα και ο Τσούπο-Μότινγκ με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Από εκείνο το σημείο και μετά η Παρί ανέβασε στροφές και το παιχνίδι παιζόταν στο μισό γήπεδο. Οι Παριζιάνοι έψαχναν πάση θυσία ένα γκολ και στο 64' ο Ζόμερ απέκρουσε την κεφαλιά του Ράμος. Η Παρί αν και πίεζε δεν κατέφερε να σκοράρει και τελικά στο 89' δέχτηκε και δεύτερο γκολ από τη Μπάγερνα με τον Γκνάμπρι να είναι ο σκόρερ έπειτα από συνεργασία με τον Κασνέλο. Κάπως έτσι οι Βαυαροί πήραν την πρόκριση με την Παρί και πάλι παρά τις επενδύσεις της και τα πολλά χρήματα που έχει ξοδέψει να μην προχωράει στη διοργάνωση.

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν 4-2-3-1): Ζόμερ-Στάνισιτς, Ουπαμεκανό, Ντε Λιχτ, Ντέιβις-Κίμιχ, Γκορέτσκα- Μίλερ, Μουσιάλα, Κομάν- Τσούπο Μότινγκ (68' Σανέ)

Παρί Σεν Ζερμέν (Κριστόφ Γκαλτιέ 3-5-2): Ντοναρούμα- Ντανίλο, Ράμος, Mαρκίνιος (36' Μουκιέλ)-Χακίμι, Μέντες (81' Εκιτικέ), Φαμπιάν Ρουίθ (76' Εμερί), Βεράτι, Βιτίνια(81' Μπερνάτ) - Μέσι, Εμπαπέ