Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Γουόλκοτ

Ο Θίο Γουόλκοτ σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν, εάν υποβιβαστεί η Σαουθάμπτον.

Σκέφτεται να αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ο Γουόλκοτ

Η Σαουθάμπτον παλεύει για την παραμονή της στην Premier League και ο Θίο Γουόλκοτ σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, εάν οι "Άγιοι" τελικά υποβιβαστούν.

Προς το παρόν, ο 34χρονος σταρ θέλει να επικεντρωθεί στο κλείσιμο της σεζόν πριν πάρει την τελική απόφαση για το τι θα κάνει στη συνέχεια της καριέρας του.

Όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του μετά τη νίκη επί της Λέστερ, απάντησε:

«Θεέ μου, μπορεί να αποσυρθώ, ποιος ξέρει; Αυτός ο υποβιβασμός θα μπορούσε να με κάνει να αποσυρθώ. Θα δούμε, δεν ξέρω και ειλικρινά, δεν έχω ιδέα. Είμαι πολύ χαλαρός για το τι θα γίνει μετά από αυτή τη σεζόν. Μπορεί να είμαι στο πλευρό σας (σ.σ. στη πλευρά των δημοσιογράφων) και να μιλάω με τους παίκτες, ποιος ξέρει»

Ο Γουόλκοτ ξεκίνησε τη καριέρα του στη Σαουθάμπτον, πριν μετακομίσει στην Άρσεναλ το 2006 για λογαριασμό του Αρσέν Βεγκέρ. Μάλιστα μόλις στα 17 του κλήθηκε στην Εθνική Αγγλίας, μετρώντας 47 εμφανίσεις. Στην Άρσεναλ παρέμεινε για 12 χρόνια έως το 2018, όταν και αποχώρησε για να μεταβεί στην Έβερτον. Δόθηκε δανεικός το 2020 στην Σαουθάμπτον, με τους "Άγιους" να τον κάνουν δικό τους ξανά το 2021, όπου και βρίσκεται μέχρι σήμερα.