Θέλει να επιστρέψει στην Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο φαίνεται θετικός στο σενάριο επιστροφής του στην Τότεναμ, εάν και εφόσον αποχωρήσει το καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία των «πετεινών» ο Αντόνιο Κόντε

Θέλει να επιστρέψει στην Τότεναμ ο Ποτσετίνο

Σύμφωνα με δημοσίευμα των «Times», εάν η Τότεναμ αποφασίσει να χωρίσει τους δρόμους της με τον Αντόνιο Κόντε, ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι το βασικό φαβορί για την αντικατάστασή του, καθώς βλέπει θετικά την επιστροφή του στον σύλλογο.

Ο Αργεντινός πέρασε πέντε χρόνια στους «σπερς» μέχρι το 2019, εξασφαλίζοντας τη δεύτερη θέση στην Premier League το 2016/17 και φτάνοντας την Τότεναμ στον τελικό του Champions League το 2019, στον οποίο έχασε από την Λίβερπουλ.

Ο Κόντε απουσίαζε από την Τότεναμ για τρεις εβδομάδες, επιστρέφοντας στην Ιταλία, ενώ αναρρώνει από την επέμβαση αφαίρεσης χοληδόχου κύστης, γεγονός που ενίσχυσε τη θέλησή του να επιστρέψει στην πατρίδα του στο τέλος της σεζόν.

Η Ίντερ, την οποία οδήγησε στον τίτλο της Serie A το 2021, ζήτησε ανεπίσημα τη θέση του και θα μπορούσε να υπάρξει ενδιαφέρον από τη Ρόμα εάν ο Ζοζέ Μουρίνιο φύγει μετά τον τελευταίο χρόνο της συμφωνίας του, κάτι που εικάζεται στην Ιταλία.

Η συμφωνία του Κόντε με την Τότεναμ ισχύει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και ο σύλλογος έχει την επιλογή να την παρατείνει για άλλους 12 μήνες.