Γκάκπο: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Κόντι Γκάκπο αναφέρθηκε στο «εκπληκτικό» απόγευμα για τον ίδιο και την Λίβερπουλ, μετά το 7-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Κυριακή.

Γκάκπο: «Να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε»

Ο Κόντι Γκάκπο πέτυχε δύο γκολ στο Άνφιλντ κόντρα στους αιώνιους αντιπάλους των "κόκκινων", ανοίγοντας το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, πριν διαμορφώσει το 3-0 λίγο μετά την ανάπαυλα.

Οι επιθετικοί συνεργάτες του Ντάργουιν Νούνιες και Μοχάμεντ Σαλάχ σημείωσαν επίσης από δύο γκολ, με τον τελευταίο να γίνεται στην πορεία ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Λίβερπουλ στην εποχή της Premier League.

Μετά το παιχνίδι, ο Ολλανδός κυνηγός είπε τα εξής:

Για την νίκη:

«Όλοι μου είπαν πολλά για αυτό το παιχνίδι πριν, οπότε ήξερα ότι είναι ένα σημαντικό παιχνίδι για τον σύλλογο, για τους οπαδούς και επίσης για εμάς τους ίδιους στην κατάσταση που βρισκόμαστε. Είχαμε έξτρα κίνητρο και όταν κάνουμε [μια] τέτοια εμφάνιση, αυτό είναι εκπληκτικό».

Για την απόδοση των Κόκκινων στο δεύτερο ημίχρονο:

«Νομίζω ότι ήμασταν απλά αποφασισμένοι, πρόθυμοι να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να τους πιέζουμε, να συνεχίσουμε να πετυχαίνουμε τα γκολ αν είχαμε τις ευκαιρίες. Στο τέλος, είχαμε αρκετές ευκαιρίες και όλοι είχαν την τύχη με το μέρος τους σήμερα, οπότε αυτό είναι εκπληκτικό και θα μπορούσαμε να πετύχουμε επτά γκολ. Αλλά επίσης υπάρχουν πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και πρέπει να συνεχίσουμε για τα επόμενα παιχνίδια και να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια».

Για την ασίστ του Άντι Ρόμπερτσον στο πρώτο του γκολ:

«Ήταν καταπληκτικό. Ήμουν στο πλάι, ακόμη και εκείνος μου είπε: "Πήγαινε από πίσω". Τότε έκανα την κούρσα, έδωσε μια εξαιρετική πάσα, έπρεπε απλά να κάνω ένα άγγιγμα μέσα. Εξασκηθήκαμε πολύ σε τέτοιου είδους πράγματα στην προπόνηση, οπότε είναι ωραίο που πετυχαίνεις κάτι τέτοιο».

Για το ρόλο του στη γραμμή κρούσης:

«Προφανώς είναι μια νέα τριάδα μπροστά, εκτός από τον Μο, οπότε στην αρχή είναι πάντα λίγο δύσκολο να βρει ο ένας τον άλλον, επειδή οι [προηγούμενοι] τρεις - ο Σάντιο, ο Μπόμπι και ο Μο - ήταν πραγματικά συνηθισμένοι να παίζουν ο ένας με τον άλλον. Στη συνέχεια, είναι ένας νέος σχηματισμός, έχεις χρόνο για να προσαρμοστείς και νομίζω ότι φτάνουμε εκεί. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, να συνεχίσουμε, να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και τότε όλα θα πάνε καλά».

Για το ποιο από τα γκολ του είναι το αγαπημένο του:

«Νομίζω ότι το πιο όμορφο ήταν το δεύτερο. Το πιο σημαντικό ήταν το πρώτο».