Γουέστ Χαμ: Στο πλευρό του Μόγιες παρά την ήττα από την Μπράιτον

Η Γουέστ Χαμ συνεχίζει να στηρίζει τον Ντέιβιντ Μόγιες, παρά την ήττα του Σαββάτου με 4-0 από την Μπράιτον.

Γουέστ Χαμ: Στο πλευρό του Μόγιες παρά την ήττα από την Μπράιτον

Η Γουέστ Χαμ παραμένει μόλις δύο βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού μετά από μια κακή εμφάνιση που την αφήνει χωρίς νίκη σε 11 εκτός έδρας αγώνες.

Όμως ο Ντέιβιντ Μόγιες διατηρεί την πλήρη υποστήριξη του διοικητικού συμβουλίου στο Λονδίνο, όπως έχουν τα πράγματα.

Η Γουέστ Χαμ πέτυχε μια ηθικοπλαστική νίκη με 4-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ για την Premier League την περασμένη εβδομάδα, όμως γνώρισε την ήττα στο FA Cup από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μεσοβδόμαδα - ένα παιχνίδι στο οποίο προηγήθηκε - ακολουθήσει η κατάρρευση στο Amex.

Όμως ο Μόγιες και οι παίκτες του θα στρέψουν γρήγορα την προσοχή τους στον πρώτο αγώνα της Πέμπτης για τη φάση των 16 του Europa Conference League στην Κύπρο με την ΑΕΚ Λάρνακας, ενώ τρεις ημέρες αργότερα ακολουθεί ο εντός έδρας αγώνας με την Άστον Βίλα για την Premier League.

Ένα πέναλτι του Αλέξις Μακ Άλιστερ, τα tap-ins των Τζόελ Βέλτμαν και Καόρου Μιτόμα και ένα χτύπημα στο φινάλε από τον Ντάνι Γουέλμπεκ προκάλεσαν την βαρύτερη ήττα της Γουέστ Χαμ από την εντός έδρας συντριβή με 5-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι τον Αύγουστο του 2019.

"Δεν ήταν καλό. Δεν παίξαμε καλά σήμερα, απογοητεύσαμε τους εαυτούς μας", δήλωσε ο Μόγιες.

"Πάντα ερχόμασταν να παίξουμε με μια ομάδα που θα είχε πολλή κατοχή, οπότε ξέραμε ότι θα βρεθούμε να πρέπει να δώσουμε λίγο περισσότερα απ' ό,τι συνήθως.

Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο και δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Μπήκαμε με 1-0, ήταν πραγματικά απογοητευτικό. Ελπίζαμε ότι θα βγαίναμε και θα παίζαμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και συνέβη το αντίθετο.

Σίγουρα στη δεύτερη θητεία μου πίσω (στη Γουέστ Χαμ), θα ήταν μία από τις χειρότερες εμφανίσεις".

Οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ τραγούδησαν το όνομα του Μόγιες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο αντιμετώπισε τα συνθήματα "Δεν ξέρεις τι κάνεις" και "Απολύεσαι το πρωί".

"Καταλαβαίνω απόλυτα", πρόσθεσε.

"Παρακολουθούσαν μια πολύ καλή ομάδα τα τελευταία τρία χρόνια, μια ομάδα που τερμάτιζε έκτη ή έβδομη στην Premier League, παρακολουθούσαν μια ομάδα που έφτασε στα ημιτελικά της Ευρώπης, μια ομάδα που μόλις κέρδισε ξανά τον όμιλο στην Ευρώπη, οπότε καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο να έρθουν και να δουν αυτή την εμφάνιση σήμερα.

Δεν είχαμε πάρα πολλές μέρες τόσο άσχημες όσο σήμερα, δεν είχαμε πολλές και δεν σου επιτρέπονται πολλές. Πρέπει να πω ότι αισθανθήκαμε μια κακή μέρα για εμάς και πρέπει να προσπαθήσουμε να το μαζέψουμε αυτό".