Κλοπ: "Ο Φαμπίνιο είναι ξανά η... σκούπα μας"

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, πιστεύει ότι ο Φαμπίνιο επιστρέφει στα καλύτερά του και ελπίζει ότι η "σκούπα" του στη μεσαία γραμμή μπορεί να βοηθήσει την προσπάθεια του συλλόγου να βρεθεί στην πρώτη τετράδα.

Κλοπ: "Ο Φαμπίνιο είναι ξανά η... σκούπα μας"

Ο Φαμπίνιο δεν διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του μαζί με πολλούς από τους συμπαίκτες του στην Λίβερπουλ αυτή την σεζόν, με τον Γιούργκεν Κλοπ να εναλλάσσει συχνά τις επιλογές του στη μεσαία γραμμή για να προσπαθήσει να βρει μια λύση.

Όμως, με τον Τιάγκο να έχει τεθεί εκτός με πρόβλημα στο ισχίο, ο Βραζιλιάνος διεθνής έχει ξεκινήσει βασικός στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια - με την Λίβερπουλ να κρατάει ανέπαφη την εστία της σε όλα αυτά τα παιχνίδια.

Εντυπωσίασε στη νίκη επί της Γουλβς μεσοβδόμαδα και ο Κλοπ μίλησε για την σταθερή σημασία του για την ομάδα του ενόψει της κρίσιμης επίσκεψης της Κυριακής από την μισητή αντίπαλο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ερωτηθείς αν πιστεύει ότι ο Φαμπίνιο επιστρέφει σε κορυφαία φόρμα, ο Κλοπ είπε: "Ναι. Είναι προφανές. Τώρα όλοι μπορούν να δουν ότι ο Φαμπ επιστρέφει- αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε προφανώς.

Δεν μπορείς να το εξηγήσεις πραγματικά, είναι απλά εκεί, συμβαίνει. Ήμουν τόσο χαρούμενος για το τελευταίο παιχνίδι του Φαμπίνιο, για να είμαι ειλικρινής. Τόσο χαρούμενος.

Τόσα πολλά πράγματα ήταν ακριβώς όπως τα χρειαζόμαστε από αυτόν - να φέρνει το μακρύ πόδι εδώ μέσα και όλα αυτά τα πράγματα.

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και έτσι ακριβώς τον είχαμε συνηθίσει: "ο φάρος", "η σκούπα", όλα αυτά τα πράγματα.

Υπάρχει ένα σημείο που θεωρείς τα πράγματα απλά δεδομένα, χάνεις την μπάλα εκεί (και σκέφτεσαι), 'Ναι, κανένα πρόβλημα, γιατί υπάρχει ο Φαμπίνιο' και έχουμε ξανά την μπάλα.

Φυσικά και χάνεις τέτοιου είδους πράγματα σε στιγμές που δεν είναι εκεί και πώς μπορείς να είσαι προετοιμασμένος γι' αυτό; Δεν έχουμε πέντε Νο 6 στον σύλλογο.

Ήταν πραγματικά καλό και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι' αυτόν και χαρούμενος για εμάς που μοιάζει πραγματικά με τον παλιό του και πάλι".