Φούλαμ: Έτοιμος να παλέψει για να κρατήσει τον Σόλομον ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα πιστεύει ότι η Φούλαμ θα πρέπει να είναι έτοιμη να αποκρούσει τον ανταγωνισμό για την μόνιμη απόκτηση του Μάνορ Σόλομον το καλοκαίρι.

Φούλαμ: Έτοιμος να παλέψει για να κρατήσει τον Σόλομον ο Μάρκο Σίλβα

Ο Μάνορ Σόλομον έχει τραβήξει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή πρόσφατη φόρμα του, σκοράροντας τέσσερα γκολ στις τέσσερις τελευταίες εμφανίσεις του σε όλες τις διοργανώσεις. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ο Σόλομον προτάθηκε και για παίκτης του μήνα της Premier League για τον Φεβρουάριο, παρά το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε βασικός σε κάποιο παιχνίδι στη διοργάνωση.

Ο Ισραηλινός διεθνής υπέγραψε στη Φούλαμ με προσωρινή συμφωνία ενός έτους από την Σαχτάρ Ντόνετσκ το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, η Φούλαμ ήταν κοντά στο να υπογράψει τον 23χρονο με μόνιμη μεταγραφή, έναντι 7,5 εκατ. ευρώ (7,6 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.

Ωστόσο, η συμφωνία αυτή δεν ολοκληρώθηκε και αφού η FIFA επέκτεινε το δικαίωμα των ξένων παικτών με έδρα την Ουκρανία να αναστείλουν τα συμβόλαιά τους μέχρι τον Ιούνιο του 2023, η Φούλαμ υπέγραψε τον Σόλομον με τη μορφή ουσιαστικά δανεισμού.

Όπως όλα δείχνουν, ο Σόλομον θα επιστρέψει στη Σαχτάρ το καλοκαίρι, για να εξαντλήσει τους υπόλοιπους έξι μήνες του συμβολαίου του εκεί.

"Πρέπει να είμαστε έτοιμοι, όχι για να τον χάσουμε, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τον ανταγωνισμό στην αγορά αν εμφανιστεί", δήλωσε ο Σίλβα.

"Ήταν μια απόφαση που πήραμε ως σύλλογος. Τώρα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε. Είναι τόσο απλό. Εκείνη τη στιγμή προσπαθήσαμε να τον υπογράψουμε μόνιμα. Για πολλούς λόγους, για τους οποίους δεν είναι σημαντικό να μιλήσουμε τώρα, δεν ήταν δυνατό.

Δεν μπορεί να είναι ένα δράμα για εμάς. Ξέραμε από την πρώτη μέρα τι μπορεί να συμβεί. Προσπαθήσαμε. Προσπάθησα να κάνω ό,τι καλύτερο μπορούσα για να τον υπογράψω μόνιμα εκείνη τη στιγμή. Και τώρα, είναι αυτό που είναι".

Ο Σόλομον έχει ενδιαφέρον και από αλλού, αλλά λέγεται ότι είναι ευτυχισμένος στο Λονδίνο και θα ήθελε να παραμείνει στη Φούλαμ, όπως έχει η κατάσταση.