Από την Γαλατασαράι στην Μίλαν ο Ζανιόλο γράφουν οι Τούρκοι

Ο Νικολό Ζανιόλο δεν θα παραμείνει για πολύ στη Γαλατασαράι, καθώς το καλοκαίρι θα ενταχθεί στη Μίλαν, σύμφωνα με δημοσίευμα από την Τουρκία.

Από την Γαλατασαράι στην Μίλαν ο Ζανιόλο γράφουν οι Τούρκοι

Η Ajansspor υπενθυμίζει πως η Γαλατάσαραϊ κατάφερε να εξασφαλίσει την απόκτηση του Ζανιόλο από τη Ρόμα έναντι 15 εκατ. ευρώ κατά τη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, με τη συμφωνία να ανακοινώνεται επίσημα στις 8 Φεβρουαρίου λόγω του γεγονότος ότι η τουρκική μεταγραφική περίοδος δεν κλείνει πριν από τις αρχές Μαρτίου.

Παρά το γεγονός ότι ο 23χρονος υπέγραψε συμβόλαιο τεσσεράμισι ετών με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης, φαίνεται ότι το μακροπρόθεσμο μέλλον του δεν θα είναι στη Süper Lig, καθώς υπάρχουν ήδη σχέδια για την επιστροφή του στη Serie A.

Η πηγή προσθέτει ότι ο Ζανιόλο "θα κατευθυνθεί στον ιταλικό κολοσσό Μίλαν στο τέλος της σεζόν". Δεν αναφέρεται κάτι άλλο σχετικά με τους όρους μιας πιθανής συμφωνίας, αλλά υπάρχει ένας βαθμός βεβαιότητας στη δήλωσή τους.

Η Μίλαν είχε συνδεθεί έντονα με τον Ιταλό διεθνή πριν από τη μετακίνησή του στη Γαλατασαράι, αλλά δεν μπόρεσε να συμφωνήσει με τη Ρόμα. Ωστόσο, το καλοκαίρι ίσως φέρει νέες ευκαιρίες για τον Ζανιόλο, ο οποίος σκόραρε στο ντεμπούτο του (φιλικό με την Αλάνιασπορ).