Κόρη Πελέ: «Χάρηκε πολύ ο πατέρας μου όταν κατάλαβε πως ο Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Η Κόρη του ΠελέΚέλι, μοιράστηκε μια ιστορία από τις τελευταίες ημέρες της ζωής του πατέρα της, αναφέροντας πως χάρηκε πάρα πολύ όταν κατάλαβε πως ο Μέσι είχε κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022.

Κόρη Πελέ: «Χάρηκε πολύ ο πατέρας μου όταν κατάλαβε πως ο Μέσι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο»

Μια από τις πάρα πολλές και αξιοσημείωτες ιστορίες που άφησε πίσω του ο Πελέ πριν φύγει από την ζωή, μοιράστηκε η κόρι του Κέλι.

Συγκεκριμένα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Αντονέλα Ροκούτσο, τη γυναίκα του Μέσι, την οποία συνάντησε σε μια δεξίωση, ομολόγησε πως ο πατέρας της ήταν πολύ χαρούμενος όταν κατάλαβε πως ο Λίο και η Αργεντινή κατέκτησαν το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα του Κατάρ.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου είχε στείλει συγχαρητήριο μήνυμα για τον Μέσι και την Αργεντινή μέσα από την κλινική όπου νοσηλευόταν, λίγες ημέρες πριν φύγει από την ζωή.

Η ανάρτηση της κόρης του Πελέ, Κέλι:

«Όταν η Βραζιλία αποκλείστηκε από την Κροατία, η κατάσταση του πατέρα μου είχε ήδη χειροτερεύσει πολύ. Όλοι ήθελαν η εθνική μας να κερδίσει αυτό το τρόπαιο για τον μπαμπά μου. Εκείνος όμως, καταλάβαινε το ποδόσφαιρο καλύτερα από τον καθένα και πάντα αυτό που έλεγε πως αγαπούσε στο όμορφο παιχνίδι ήταν η πιθανότητα του να νικήσει η οποιαδήποτε ομάδα.

Μετά την ήττα της Βραζιλίας, όποιος ερχόταν στο νοσοκομείο έλεγε: "Τώρα ποιον υποστηρίζει ο Πελέ; Σίγουρα όχι την Αργεντινή!". Κι εκείνος έλεγε: "Ναι, την Αργεντινή! Το Κύπελλο πρέπει να μείνει στη Λατινική Αμερική και ο Μέσι το αξίζει".

Όλοι απορούσαν αλλά εκείνος επέμενε: "Ναι, ο Μέσι το αξίζει".

Δεν ήταν σε θέση να παρακολουθήσει τον τελικό αλλά όταν κατάλαβε πως η Αργεντινή και ο Μέσι μπόρεσαν να σηκώσουν το κύπελλο χάρηκε.

Ζήτω το ποδόσφαιρο»