Οσιμέν: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα με τη Νάπολι»

Ο Βίκτορ Οσιμέν σε δηλώσεις του εμφανίστηκε «πεινασμένος» για τίτλους, καθώς ανέφερε πως θέλει τα πάντα, εννοώντας φυσικά την κατάκτηση του Champions League και του σκουντέτο.

Οσιμέν: «Θέλουμε να κατακτήσουμε τα πάντα με τη Νάπολι»

Η Νάπολι διανύει μια εξαιρετική σεζόν, καθώς βρίσκεται στο +18 από τη δεύτερη θέση στη Serie A και με το ένα πόδι στους «8» του Champions League.

Το τρομερό σύνολο που έχει δημιουργήσει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι "σπέρνει τρόμο" στο πέρασμα του και ο Βίκτορ Οσιμέν βρίσκεται ανάμεσα στους πρωτεργάτες της τρομερής πορείας των παρτενοπέι.

Σε συνέντευξή του στην «Corriere Della Sera», ο Νιγηριανός σέντερ φορ εμφανίστηκε "πεινασμένος" για τίτλους, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα κυνηγήσουν κάθε τρόπαιο μέχρι τέλους:

«Η νοοτροπία μας είναι πάντα η ίδια, σε Ιταλία κι Ευρώπη: να επιβάλλουμε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε. Είμαστε στον Μάρτιο και υπάρχει χρόνος ακόμα. Αλλά ναι, θέλω τα πάντα, θέλουμε τα πάντα», είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε περιγράφοντας το μυστικό που εξηγεί τη φετινή πορεία για το σύνολο του Σπαλέτι:

«Πώς προέκυψε η πίστη σε αυτό το σύνολο; Πριν καν αρχίσουμε να νικάμε. Υπάρχει μια φωτογραφία που το πιστοποιεί. Ήταν καλοκαίρι και μετά από μια αρκετά σκληρή προπόνηση μίλησα στον Ανγκισά. Του είπα, ''Φρανκ, ξέρεις ότι η ομάδα μας είναι δυνατή και μπορούμε όντως να κατακτήσουμε το Scudetto''. Έμοιαζε σκεπτικός αλλά τον έπεισα.

Ο Σπαλέτι μάς πλησίασε και μου είπε: ''Αν όλοι οι συμπαίκτες σου είναι τόσο πεπεισμένοι, όσο εσύ, τότε ναι μπορούμε να προσπαθήσουμε''. Έτσι γεννήθηκε η όμορφη ιστορία μας, φτιαγμένη από αγώνες, από προπονήσεις, από άνδρες που δεν ξοδεύουν τους εαυτούς τους. Φτιαγμένη από ηγέτες. Είμαστε όλοι λίγο ηγέτες»