Νότιγχαμ Φόρεστ: Οψιόν ανανέωσης για τον Οριέ αν μείνει στην κατηγορία

Ο Σερζ Οριέ θα παραμείνει στην Νότιγχαμ Φόρεστ και την επόμενη σεζόν - αν η ομάδα του Στιβ Κούπερ καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Premier League.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Οψιόν ανανέωσης για τον Οριέ αν μείνει στην κατηγορία

Ο Σερζ Οριέ δήλωσε ότι η εστίασή του είναι να βοηθήσει την Νότιγχαμ Φόρεστ να αποφύγει τον υποβιβασμό, και αν αυτό συμβεί, το αρχικό βραχυπρόθεσμο συμβόλαιο που υπέγραψε όταν ήρθε ως ελεύθερος τον Σεπτέμβριο περιλαμβάνει ρήτρα που θα επεκτείνει τη συμφωνία για μια ακόμη σεζόν.

Ο 30χρονος πρώην αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν, της Τότεναμ και της Βιγιαρεάλ έχει κάνει καλή εντύπωση στο City Ground, όπου ο προπονητής Στιβ Κούπερ τον θεωρεί θετική επιρροή στα αποδυτήρια.

Οι εμφανίσεις του Οριέ σε 13 συμμετοχές στην Premier League και δύο συμμετοχές ως αλλαγή είχαν προκαλέσει ανησυχίες στους οπαδούς ότι θα μπορούσε να φύγει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Ο ίδιος λέει ότι οι συζητήσεις για ένα πιθανό νέο συμβόλαιο που θα τον έδενε με την Νότιγχαμ Φόρεστ για ακόμη περισσότερο καιρό θα μπορούσαν να γίνουν αν η ομάδα μείνει στην κατηγορία.

"Αν παραμείνουμε στην κατηγορία, έχω έναν ακόμη χρόνο. Υπέγραψα επειδή πιστεύω ότι μπορούμε να παραμείνουμε ψηλά", δήλωσε ο Οριέ.

"Ίσως την επόμενη σεζόν να μην είμαστε στην Premier League. Πρέπει να δούμε. Αν παραμείνουμε στην Premier League, γιατί όχι; Αλλά αυτή τη στιγμή, είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουμε κάτι. Ο πρώτος μου στόχος είναι να βοηθήσω την ομάδα να παραμείνει στην Premier League. Αυτός είναι ο νούμερο ένα στόχος μου. Μετά από αυτό, θα δούμε. Έχουμε πολύ χρόνο μπροστά μας".

Ο διεθνής με την Ακτή Ελεφαντοστού Οριέ , ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στη Γαλλία με την Λανς και την Τουλούζ, λέει ότι αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην Φόρεστ .

"Απολαμβάνω το χρόνο μου εδώ. Έχω παίξει σε πολλές μεγάλες ομάδες, αλλά εδώ το απολαμβάνω περισσότερο γιατί οι οπαδοί είναι εκπληκτικοί. Το νιώθεις αυτό στο γήπεδο και εκτός γηπέδου", δήλωσε. "Νιώθω την αγάπη".

Η Νότιγχαμ Φόρεστ βρίσκεται στη 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Premier League - τέσσερις βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού - και φιλοξενεί την Κυριακή την Έβερτον σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στη μάχη για την παραμονή.