Λίβερπουλ: Ελπίδες ότι θα προλάβει την Γουλβς ο Νούνιες

Ο Γιούργκεν Κλοπ ελπίζει ότι ο Ντάργουιν Νούνιες θα πάρει το πράσινο φως για να επιστρέψει για την αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Γουλβς  για την Premier League στο Άνφιλντ το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 22:00). Διαθέσιμος ξανά και ο Κονατέ.

Λίβερπουλ: Ελπίδες ότι θα προλάβει την Γουλβς ο Νούνιες

Ο Ντάργουιν Νούνιες έμεινε εκτός αποστολής στο ισόπαλο παιχνίδι της Λίβερπουλ στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας λόγω των συνεχιζόμενων ενοχλήσεων μετά το πρόβλημα στον ώμο που αποκόμισε απέναντι στη Νιούκαστλ μια εβδομάδα νωρίτερα.

Καθώς η Λίβερπουλ περιμένει τον Ουρουγουανό επιθετικό, ο κεντρικός αμυντικός Ιμπραχίμα Κονατέ ετοιμάζεται να επιστρέψει μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω τραυματισμού στον προσαγωγό.

"Ο Ιμπού προπονήθηκε χθες εντελώς κανονικά και ο Ντάργουιν επίσης", αποκάλυψε ο Κλοπ.

"Ο Ιμπού δεν είχε κανένα πρόβλημα, απλά θέλαμε να του δώσουμε περισσότερο χρόνο προπόνησης πριν τον συμπεριλάβουμε ξανά. Τώρα θα πρέπει να είναι μια χαρά. Ο Ντάργουιν φαινόταν απολύτως εντάξει χθες, αλλά θα πρέπει να δούμε πώς αντέδρασε σε αυτό".

Ο Τζο Γκόμεζ (προσαγωγός) και ο Τιάγκο (ισχίο) είναι αμφότεροι εκτός, ενώ ο Λουίς Ντίαζ συνεχίζει να εντείνει την αποκατάστασή του. Ο Κολομβιανός εξτρέμ έχει να αγωνιστεί από τον Οκτώβριο λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

"Ο Λουίς δείχνει καλά. Μόλις παρακολούθησα μισή ώρα από την προπόνηση αποκατάστασης, έξω στο γήπεδο ατομικά, σουτάρει, κινείται, όλα δείχνουν πολύ καλά", πρόσθεσε ο Κλοπ.

"Αλλά δεν έχει μπει ακόμα στην προπόνηση της ομάδας, οπότε αυτό θα πάρει λίγο χρόνο".