Γκουαρδιόλα για Τεν Χάαγκ: «Κάνει καταπληκτική δουλειά και η Γιουνάιτεντ είναι εκεί που της αξίζει»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του έπλεξε για ακόμα μια φορά το εγκώμιο του Έρικ Τεν Χάαγκ, αναφορικά με την δουλειά που κάνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την φετινή σεζόν.

Γκουαρδιόλα για Τεν Χάαγκ: «Κάνει καταπληκτική δουλειά και η Γιουνάιτεντ είναι εκεί που της αξίζει»

Αποθέωσε τον πρώην βοηθό του στην Μπάγερν Μονάχου και νυν προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χάαγκ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα!

Οι "κόκκινοι διάβολοι" κατέκτησαν το Carabao Cup κόντρα στην Νιουκάστλ, με τον τεχνικό της Μάντσεστερ Σίτι σε δηλώσεις του να αναφέρει πως είναι φυσιολογικό ότι η Γιουνάιτεντ πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν, καθώς ο Τεν Χάαγκ κάνει καταπληκτική δουλειά και έχει τους παίκτες του αφοσιωμένους.

«Εάν δαπανήσουν λίγο περισσότερα χρήματα, -επειδή δεν έχουν ξοδέψει τίποτε- έτσι δεν είναι; Βρίσκονται στη θέση που θα έπρεπε κανονικά. Είναι φυσιολογικό για την Γιουνάιτεντ να είναι εκεί. Οταν ήρθα εδώ, νόμιζα ότι η Γιουνάιτεντ θα ήταν πάντα εδώ, για την Ιστορία, για τα πάντα. Και ο Ερικ κάνει καταπληκτική δουλειά. Και οι παίκτες βλέπετε πόσο αφοσιωμένοι είναι και πόσο όλοι μαζί, προσπαθούν» ήταν τα λόγια του Πεπ Γκουαρδιόλα.