Γουέστ Χαμ: Πλήγμα με Φαμπιάνσκι

Χωρίς τον Λούκας Φαμπιάνσκι κάτω από τα δοκάρια θα πορευθεί γι' αρκετό χρονικό διάστημα η Γουέστ Χαμ.

Γουέστ Χαμ: Πλήγμα με Φαμπιάνσκι

Συγκεκριμένα ο Πολωνός τερματοφύλακας υπέστη κάταγμα ζυγωματικού στη σαββατιάτικη εντός έδρας νίκη πρωταθλήματος επί της Νότιγχαμ Φόρεστ (4-0).

«Έχει κάταγμα ζυγωματικού και οφθαλμικής κόγχης» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των «σφυριών», Ντέιβιντ Μόγιες, μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Όλντ Τράφορντ» για τους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, και συμπλήρωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρουμε αν θα χειρουργηθεί ή αν θα θεραπευθεί από μόνο του ή σε ένα χρονικό διάστημα».

Ο τραυματισμός του Φαμπιάνσκι αποτελεί πλήγμα για τη Γουέστ Χαμ, η οποία βρίσκεται δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στην Premier League, καθώς ο 37χρονος γκολκίπερ έχει συμπεριληφθεί στο αρχικό σχήμα σε όλα τα ματς πρωταθλήματος για φέτος. Τη θέση του αναμένεται να πάρει ο Αλφόνς Αρεολά, ο οποίος αντικατέστησε τον Πολωνό στο παιχνίδι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Στο μεταξύ, ο Μόγιες επιβεβαίωσε ότι εκτός αποστολής για τον αγώνα στο «Όλντ Τράφορντ» θα μείνει ο Βλάντιμιρ Τσουφάλ, λόγω τραυματισμού στη φτέρνα. Επίσης, ο έμπειρος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντάνι Ίνγκς, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς έχει αγωνιστεί στην φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου με την Άστον Βίλα.