Πότερ: «Δεν ανησυχώ για τις φήμες περί απόλυσης»

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, ανέλαβε την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα των «μπλε», μετά και την ήττα (2-0) στο ντέρμπι πρωταθλήματος από την Τότεναμ.

Πότερ: «Δεν ανησυχώ για τις φήμες περί απόλυσης»

Ολοένα και πιο κοντά στην… πόρτα της εξόδου από την Τσέλσι βρίσκεται ο προπονητής Γκρέιαμ Πότερ, μετά και την ήττα (2-0) στο λονδρέζικο ντέρμπι από την Τότεναμ.

Οι «μπλε» έμειναν για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα μακριά από τη νίκη και έκτο σε όλες τις διοργανώσεις, με τον τεχνικό να αναλαμβάνει την ευθύνη για τα αρνητικά αποτελέσματα.

«Ξέρω τις ευθύνες. Δεν πάμε αρκετά καλά για τα δεδομένα του συλλόγου και έτσι αναλαμβάνω την πλήρη ευθύνη για αυτά τα αποτελέσματα. Οι παίκτες τα έδωσαν όλα και πονάνε. Είναι δική μου ευθύνη», είπε αρχικά, ενώ όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας, απάντησε:

«Αυτή η ερώτηση θα συνεχίσει να μου γίνεται και είναι κάτι που αποδέχομαι μετά τα αρνητικά μας αποτελέσματα. Είναι μέρος της δουλειάς. Στην Άρσεναλ, όλοι μιλούσαν για απόλυση του Αρτέτα δύο χρόνια μετά την πρόσληψή του. Τώρα τα πράγματα άλλαξαν, αλλά έτσι γίνεται συνήθως. Όπως και στην περίπτωση του Κλοπ, με τη Λίβερπουλ να μην παίρνει αποτελέσματα και ξαφνικά όλοι θέλουν να αποχωρήσει. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Προφανώς, εγώ δεν έχω καταφέρει αρκετά στην Τσέλσι. Ωστόσο, η δουλειά μου δεν είναι να ανησυχώ για τις φήμες, αλλά πρέπει να συγκεντρωθώ στο πώς θα βοηθήσω την ομάδα».