Τεν Χάαχ: «Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα έδειξε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε»

Ο Έρικ τεν Χάαχ δήλωσε ότι η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-1 επί της Μπαρτσελόνα στο Europa League δείχνει ότι η ομάδα του μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε.

Τεν Χάαχ: «Η νίκη επί της Μπαρτσελόνα έδειξε ότι μπορούμε να νικήσουμε τον οποιονδήποτε»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντέμοιαζε να βγαίνει εκτός Ευρώπης όταν το πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στο πρώτο ημίχρονο έφερε την Μπαρτσελόνα μπροστά με 3-2 στο συνολικό σκορ στο Old Trafford.

Αλλά μια συγκλονιστική ανατροπή είδε τον Φρεντ να ισοφαρίζει , και ο αναπληρωματικός Αντονί έβαλε νικητήριο γκολ στο 73ο λεπτό για να σφραγίσει τη νίκη με 4-3 συνολικά επί των πρωτοπόρων της La Liga.

Η ομάδα του Έρικ τεν Χάαχ εξακολουθεί να αγωνίζεται σε τέσσερα μέτωπα αυτή τη σεζόν και έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το πρώτο της τρόπαιο μετά από έξι χρόνια, όταν αντιμετωπίζει την Νιούκαστλ στον τελικό του Carabao Cup την Κυριακή.

"Ήταν μια υπέροχη βραδιά", δήλωσε ο Ολλανδός. "Νομίζω ότι είναι λαμπρό όταν μπορείς να νικήσεις την Μπαρτσελόνα - οκτώ βαθμούς μπροστά από τη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga και είδαμε αυτή την εβδομάδα τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει (με τη Λίβερπουλ).

Έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε τις μεγάλες ομάδες- δείξαμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε τη Σίτι, μπορούμε να κερδίσουμε την Άρσεναλ, μπορούμε να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ. Αν κάνουμε τα σωστά πράγματα, αν ακολουθήσουμε τους κανόνες, αν ακολουθήσουμε τις αρχές και δείξουμε πειθαρχία και ομαδικό πνεύμα, νομίζω ότι αυτή η ομάδα μπορεί να πετύχει πολλά.

Χρειάζεσαι μια στρατηγική για να το χτίσεις αυτό, αλλά επίσης χρειάζεσαι αποτελέσματα για να αποκτήσεις αυτή την ισχυρή πίστη. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα ακόμη βήμα, γιατί όταν μπορείς να νικήσεις την Μπαρτσελόνα - μία από τις καλύτερες ομάδες αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη - η πίστη σου μπορεί να γίνει πραγματικά ισχυρή, γιατί τότε νομίζω ότι είσαι σε θέση να νικήσεις οποιονδήποτε".