Επίσημο! Ανακοινώθηκε από τη Φλουμινένσε ο Μαρσέλο

Ο Μαρσέλο πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος με τη Φλουμινένσε να ανακοινώνει την απόκτηση του.

Επίσημο! Ανακοινώθηκε από τη Φλουμινένσε ο Μαρσέλο

Εδώ και πολύ καιρό υπήρχαν δημοσιεύματα ότι ο Μαρσέλο θα επέστρεφε στην πατρίδα του για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο Βραζιλιάνος αστέρας πριν λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό και έμεινε ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Πράγματι ο 34χρονος μπακ επέστρεψε στη Βραζιλία για να παίξει ποδόσφαιρο. Η Φλουμινένσε είναι η ομάδα που ανακοίνωσε την απόκτηση του Μαρσέλο. Έτσι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού επιστρέφει στην ομάδα με τα χρώματα της οποίας έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

Στη «Φλου» βρέθηκε το 2002 όταν ήταν μόλις 14 ετών και ήταν μέλος των ακαδημιών του κλαμπ. Το 2005 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο και τώρα γυρίζει για να κλείσει προφανώς την καριέρα του στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Το 2007 η Φλουμινένσε τον παραχώρησε στη Ρεάλ Μαδρίτης έναντι 6,5 εκατ. ευρώ κι έτσι έκανε μία τεράστια καριέρα κατακτώντας τα πάντα με τη Βασίλισσα. «Το σπίτι σου είναι πάντα η Φλουμινένσε», ανέφερε στο βίντεο με το οποίο έκανε γνωστό το βραζιλιάνικο κλαμπ την επιστροφή του σούπερ σταρ στην πατρίδα του.

Θυμίζουμε ότι με τον Ολυμπιακό έκανε 10 συμμετοχές, πέντε για το πρωτάθλημα, τρεις για το Europa League και δύο για το Κύπελλο, ενώ πέτυχε και τρία γκολ.