Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Κρις Γουντ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ απέκτησε μόνιμα τον Κρις Γουντ, αφού ενεργοποιήθηκαν οι ρήτρες του δανεισμού του από την Νιούκαστλ.

Νότιγχαμ Φόρεστ: Ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του Κρις Γουντ

Ο Κρις Γουντ πραγματοποίησε την τρίτη του εμφάνιση καθώς η Νότιγχαμ Φόρεστ ηττήθηκε 2-0 από την Φούλαμ την περασμένη αγωνιστική - γεγονός που ήταν αρκετό για να εξασφαλίσει ότι η ομάδα του Στιβ Κούπερ έπρεπε να πληρώσει 15 εκατομμύρια λίρες στις "καρακάξες" για τον 31χρονο.

Ο διεθνής Νεοζηλανδός επιθετικός δεν έχει σκοράρει ακόμα με την νέα του ομάδα, αλλά είναι τακτικός παίκτης της ομάδας υπό τις οδηγίες του Κούπερ, μετά την μετακίνησή του από τα βορειοανατολικά.

Ο Γουντ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην μάχη της Νιούκαστλ για την αποφυγή του υποβιβασμού την περασμένη σεζόν, όταν υπέγραψε στην ομάδα από την Μπέρνλι έναντι 25 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο.

Όμως είδε τα λεπτά συμμετοχής του να μειώνονται την φετινή σεζόν. Συνολικά έχει πετύχει 5 γκολ με τη Νιούκαστλ σε 39 συμμετοχές.

Ο Γουντ πέτυχε 59 γκολ με την προηγούμενη ομάδα του Μπέρνλι και την Νιούκαστλ μαζί, μέσα σε 189 εμφανίσεις στην πρώτη κατηγορία.

Ο πρώην παίκτης της Γουέστ Μπρομ, της Λέστερ και της Λιντς έχει επίσης 70 συμμετοχές με την Νέα Ζηλανδία, σημειώνοντας 33 γκολ.