«Μίλησε και με Πέδρο Μαρτίνς η Λιντς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε επαφές με την Λιντς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της. Τι λένε στην Αγγλία για τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού. 

«Μίλησε και με Πέδρο Μαρτίνς η Λιντς»

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρεθεί στη λίστα της Λιντς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, με πηγές στην Αγγλία να υποστηρίζουν ότι έχουν γίνει και σχετικές επαφές.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού που εργάζεται στο Κατάρ για την Αλ Γκαράφα έχει δεχτεί κρούση, όπως και ο Νούνο Επσίριτο Σάντος, ο Πορτογάλος πρώην προπονητής της Γουλβς που επίσης συνεχίζει την καριέρα του στο ποδόσφαιρο της Αραβίας.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ μέσων που ασχολούνται αποκλειστικά με τη Λιντς ο Μαρτίνς θεωρείται καλή λύση με τις επιτυχίες που είχε στον Ολυμπιακό, αλλά με μειονέκτημα ότι δεν έχει γνώση του αγγλικού πρωταθλήματος.

Θυμίζουμε ότι η Λιντς ψάχνει τεχνικό μετά την απομάκρυνση του Τζέσι Μαρτς, είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολλανδό πρώην του Άγιαξ Άλφρεντ Σρέντερ, αλλά και είχε κάνει επαφές με τον Κάρλος Κορμπεράν που είχε αντικαταστήσει τον Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Επίσης ότι ο Πέδρο είχε βρεθεί πολύ κοντά σε συμφωνία με την Χαλ, ενώ δεν έχει κρύψει ότι είναι όνειρο ζωής για εκείνον να δουλέψει στην Premier League.