Σπαλέτι: «Ο Κβαρατσχέλια μου θυμίζει τον Σαλάχ»

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπλεξε το εγκώμιο του Κβίτσα Κβαρατσχέλια.

Σπαλέτι: «Ο Κβαρατσχέλια μου θυμίζει τον Σαλάχ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι, συγκρίνοντάς τον μάλιστα με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Μοχάμεντ Σαλάχ.

«Είναι ένας παίκτης που έχει ιδιαίτερη ντρίμπλα και οποίος με τις προσποιήσεις του δυσκολεύει πολύ τους αντιπάλους του στο μαρκάρισμά του. Ο Σαλάχ είναι ένας από εκείνους τους παίκτες με την ποιότητα σε κλειστούς χώρους και στα ακριβή τελειώματα, ο οποίος δεν αισθάνεται την πίεση. Ο Κβαρατσχέλια μου τον θυμίζει. Είναι ένα ήρεμο παιδί που θα έχει σπουδαίο μέλλον», είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφερόμενος στην ομάδα του:

«Εάν δεν δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας δεν μπορούμε να είμαστε δυνατή ομάδα δεν μπορούμε να αντιληφθούμε τη συνολική ποιότητα της ομάδας. Εάν είμαστε χαλαροί και πιστέψουμε ότι κάτι θα μας δοθεί δωρεάν, θα το πληρώσουμε ακριβά. Εμείς είμαστε διατεθειμένοι να θυσιαστούμε στο γήπεδο για ένα αποτέλεσμα. Η φάση του δεύτερου γκολ μας απέναντι στην Κρεμονέζε είναι χαρακτηριστική, όπου ο Κιμ βάζει το κεφάλι του στη μπάλα την ώρα που ένας αντίπαλος πήγε να την απομακρύνει με τα πόδια».