Ανακοίνωση της Μπρέντφορντ για την επίθεση σε Τόνεϊ

Η Μπρέντφορντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση που δέχτηκε στα social media ο Ιβάν Τόνεϊ.

Ανακοίνωση της Μπρέντφορντ για την επίθεση σε Τόνεϊ

Ο Ιβάν Τόνεϊ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τη Μπρέντφορντ στο παιχνίδι με την Άρσεναλ στο Emirates. Ένα τέρμα που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, αφού ο έλεγχος από το VAR έγινε χωρίς να μπουν οι γραμμές για το οφσάιντ.

Ο ποδοσφαιριστής δέχτηκε πολλά υβριστικά μηνύματα στα social media και η Μπρέντφορντ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει τις προσβολές προς τον ποδοσφαιριστή της.

«Αμέσως μετά το παιχνίδι της Μπρέντφορντ με την Άρσεναλ, ο Ιβάν Τονεϊ δέχθηκε έναν καταιγισμό προσβλητικών, ρατσιστικών άμεσων μηνυμάτων μέσω του λογαριασμού του στο Instagram. Είμαστε αηδιασμένοι και λυπημένοι που ο Ιβάν έπρεπε να αντιμετωπίσει αυτό για άλλη μια φορά. Δεν θα το ανεχτούμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κυνηγήσουμε τα άτομα που εμπλέκονται», αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας.

Στη συνέχεια η Μπρέντφορντ προσθέτει: «Πόσες φορές πρέπει να συμβεί αυτό; Καλούμε τους απανταχού οπαδούς του ποδοσφαίρου να απολαμβάνουν τον ανταγωνισμό και την αντιπαλότητα που υπάρχει μεταξύ μας, αλλά να σέβονται και να αγκαλιάζουν τις διαφορές μας και να γιορτάζουν την ποικιλομορφία που υπάρχει σε όλη την Premier League. Δεν υπάρχει χώρος για ρατσισμό».

Από την πλευρά της η λίγκα τόνισε: «Κανείς δεν πρέπει να αντιμετωπίζει προσβολές του είδους που δέχθηκε ο Ιβάν Τονεϊ. Δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο ή στην κοινωνία. Υποστηρίζουμε τον Ιβάν και τον σύλλογο με έρευνες. Η Premier League καταδικάζει όλες τις μορφές διακρίσεων. Το ποδόσφαιρο είναι για όλους».