Σαουθάμπτον: Παρελθόν μετά από μόλις 14 παιχνίδια ο Νέιθαν Τζόουνς

Ο Νέιθαν Τζόουνς απολύθηκε από την Σαουθάμπτον μετά από μόλις 14 παιχνίδια στην Premier League.

Σαουθάμπτον: Παρελθόν μετά από μόλις 14 παιχνίδια ο Νέιθαν Τζόουνς

Ο 49χρονος οδήγησε τον σύλλογο σε μόλις μία νίκη στην πρώτη κατηγορία κατά την διάρκεια της σύντομης θητείας του στο St Mary's.

Η Σαουθάμπτον ανέφερε σε ανακοίνωσή της το πρωί της Κυριακής: "Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος της Σαουθάμπτον μπορεί να επιβεβαιώσει ότι χώρισε με τον προπονητή της πρώτης ομάδας ανδρών Νέιθαν Τζόουνς.

Οι προπονητές της πρώτης ομάδας Κρις Κοέν και Άλαν Σίχεν έχουν επίσης αποχωρήσει από τον σύλλογο.

Ο επικεφαλής προπονητής της πρώτης ομάδας Ρούμπεν Σέλλες θα αναλάβει την προπόνηση και την προετοιμασία της ομάδας ενόψει του αγώνα με την Τσέλσι το επόμενο Σαββατοκύριακο".

Η εντός έδρας ήττα με 2-1 από την Γουλβς, η οποία έμεινε με 10 παίκτες από το 27ο λεπτό, αποδείχθηκε η τελευταία πράξη του Τζόουνς, ο οποίος αφήνει τον σύλλογο στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με μόλις 15 βαθμούς σε 22 παιχνίδια.

Ο πρώην προπονητής της Λούτον κατευθύνθηκε κατευθείαν προς το τούνελ, καθώς ακούστηκαν εκτεταμένες αποδοκιμασίες κατά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Τζόουνς διορίστηκε προπονητής της Σαουθάμπτον στις 10 Νοεμβρίου, αφού υπέγραψε συμβόλαιο τρεισήμισι ετών για να διαδεχθεί τον Ραλφ Χάσενχατλ.

Στηρίχθηκε στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με τους Καμαλντίν Σουλεμάνα, Πολ Ονουάτσου, Κάρλος Ακαράθ και Μίσλαβ Όρσιτς να εντάσσονται στον σύλλογο.