Στο Λίβερπουλ-Έβερτον ο Πογιέτ

Ο Γκουστάβο Πογιέτ αναμένεται να βρεθεί τη Δευτέρα στις κερκίδες του Άνφιλντ για το Λίβερπουλ-Έβερτον προκειμένου να παρακολουθήσει τον Τσιμίκα.

Στο Λίβερπουλ-Έβερτον ο Πογιέτ

Το κλασικό ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα με τη Λίβερπουλ να υποδέχεται την Έβερτον. Στα επίσημα του «Άνφιλντ» αναμένεται να βρεθεί ο Γκουστάβο Πογιέτ. Ο ομοσπονδιακός μας προπονητής θα παρακολουθήσει από κοντά το σπουδαίο παιχνίδι της Premier League.

Στόχος του είναι να δει από κοντά τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος ενδέχεται να αγωνιστεί σε αυτή τη μεγάλη αναμέτρηση. Δεν είναι βέβαιο ότι ο «Τσίμι» θα παίξει από την αρχή, αλλά έτσι κι αλλιώς ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν προσκεκλημένος της Λίβερπουλ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά προπονήσει της ομάδας. Δεν αποκλείεται μάλιστα να βρεθεί και σε προπονήσεις της Έβερτον.

Ο Πογιέτ όλο αυτό το διάστημα έχει παρακολουθήσει αρκετά παιχνίδι ελληνικών ομάδων. Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα ματς είναι στο γήπεδο προκειμένου να τσεκάρει ποδοσφαιριστές. Το επόμενο παιχνίδι της Εθνικής μας ομάδας είναι προγραμματισμένο για το τέλος Μαρτίου όταν σε μικρό χρονικό διάστημα θα αντιμετωπίσει Γιβραλτάρ και Λιθουανία.