Τσέλσι: Κανονικά με Ντόρτμουντ ο Στέρλινγκ

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ στοχεύει στην επιστροφή του στην δράση για την Τσέλσι για το πρώτο παιχνίδι των "16" του Champions League με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, αφού η εξέταση έδειξε ότι ο τραυματισμός του στο γόνατο δεν είναι σοβαρός. 

Τσέλσι: Κανονικά με Ντόρτμουντ ο Στέρλινγκ

Ο προπονητής της Τσέλσι, Γκρέιαμ Πότερ, αποκάλυψε νωρίτερα την Παρασκευή (10/2) ότι ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι αμφίβολος για την αναμέτρηση με την Γουέστ Χαμ το Σάββατο (11/2), αφού δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στην προπόνηση.

Ο Στέρλινγκ εξακολουθεί να θεωρείται πολύ απίθανο να αγωνιστεί στο παιχνίδι στο στάδιο του Λονδίνου, αλλά ο τραυματισμός είναι μικρής σημασίας και οι εξετάσεις που του έγιναν ήταν απλώς προληπτικές.

Ο 28χρονος θα είναι αποφασισμένος να είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί την Τετάρτη απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για το Champions League, επειδή αποτελεί το τελευταίο τρόπαιο που μπορεί να κατακτήσει ο σύλλογος φέτος.

Μόλις τώρα επέστρεψε από ένα τράβηγμα στον προσαγωγό που υπέστη εναντίον της πρώην ομάδας του Μάντσεστερ Σίτι στις 5 Ιανουαρίου.

Ο 28χρονος μπήκε ως αλλαγή στην ισοπαλία (0-0) με την Φούλαμ την περασμένη Παρασκευή, οπότε το να υποστεί άλλο ένα πρόβλημα φυσικής κατάστασης τόσο σύντομα θα είναι απογοητευτικό.

Ο Στέρλινγκ εντάχθηκε στην Τσέλσι από την Μάντσεστερ Σίτι έναντι 47,5 εκατ. λιρών το περασμένο καλοκαίρι και είναι ο κοινός πρώτος σκόρερ με έξι γκολ μαζί με τον Κάι Χάβερτζ.