Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Τιάγκο με Έβερτον

Νέο πρόβλημα για την Λίβερπουλ, καθώς ο Τιάγκο είναι αμφίβολος για το ντέρμπι με την Έβερτον λόγω τραυματισμού. 

Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Τιάγκο με Έβερτον

Ο Γιούργκεν Κλοπ αντιμετωπίζει μια νέα ανησυχία τραυματισμού ενόψει της συνάντησης της Λίβερπουλ με την Έβερτον. Οι Reds συναντούν την αντίπαλό τους στην πόλη στο ντέρμπι του Merseyside το βράδυ της Δευτέρας (13/1, 22:00) με την συμμετοχή του Τιάγκο να είναι πλέον ένα σημαντικό ερωτηματικό.

Ο Γερμανός προπονητής αποκάλυψε την Παρασκευή ότι ο Ισπανός μέσος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας αυτή την εβδομάδα λόγω ενός προβλήματος στο ισχίο.

"Έχει κάποια προβλήματα, πρέπει να ρωτήσω τι επιτρέπεται να πω", δήλωσε ο Κλοπ. "Ο καμπτήρας του ισχίου του, κάτι τέτοιο. Αυτό είναι λίγο πολύ. Δεν ήταν σε θέση να προπονηθεί".

Μια ώθηση για την Λίβερπουλ είναι ότι ο Ντιόγκο Ζότα, ο οποίος απουσιάζει από τον Οκτώβριο, θα μπορούσε να είναι υποψήφιος για να παίξει εναντίον των Toffees, αφού επέστρεψε στις προπονήσεις την Τετάρτη.

Ο Κλοπ επιβεβαίωσε επίσης ότι και ο Ρομπέρτο Φιρμίνο δεν απέχει πολύ από τη δική του επιστροφή.

"Οι παίκτες επιστρέφουν στις προπονήσεις σε διαφορετικά στάδια, οπότε ο Ντιόγκο είναι αυτός που βρίσκεται πιο κοντά, προπονείται ήδη τώρα για δύο ημέρες, οπότε άλλες τρεις ημέρες προπόνησης είναι δυνατές γι' αυτόν και νομίζω ότι είναι υποψήφιος.

Ο Μπόμπι (είναι) ο επόμενος, δεν ξέρω, πρέπει να δούμε πώς αντιμετωπίζει την ένταση της προπόνησης και να πάρουμε μια απόφαση εκεί.

Και ο Βίρτζιλ (φαν Ντάικ) δεν νομίζω ότι είναι τόσο κοντά, αλλά θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό. Ο Αρτούρ πιθανόν να είναι σε παρόμοια φάση με τον Μπόμπι".