Λοριάν – Λανς 1-1 (2-4 πέναλτι): Στους «8» του κυπέλλου Γαλλίας οι «βόρειοι»

Η φορτσάτη φέτος Λανς επικράτησε εκτός έδρας της Λοριάν με 4-2 στα πέναλτι (1-1 ο αγώνας) και πέρασε στους «8» του κυπέλλου Γαλλίας

Λοριάν – Λανς 1-1 (2-4 πέναλτι): Στους «8» του κυπέλλου Γαλλίας οι «βόρειοι»

Δύο από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού Σαμπιονά, η Λοριάν και η Λανς αναμετρήθηκαν στους «16» του κυπέλλου Γαλλίας και επιβεβαίωσαν την δυναμική και την ποιότητα που τις συνοδεύει. Το χορταστικό 90λεπτο στο «Μουστουάρ» βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (1-1), χάνοντας αμφότερες πλήθος ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21’ με τον Άντζελο Φουλγκίνι, ωστόσο οι «οράνιε» πίεσαν για την ισοφάριση και είδαν τους κόπους τους να ανταμείβονται στο 84’ με σκόρερ τον Λε Φι. Όπως ισχύει στο Coupe de France ακολούθησε άμεσα η διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όπου η Λανς ευστόχησε στα τέσσερα πρώτα, η Λοριάν έχασε δύο δικά της (2-4) και η ομάδα από τον γαλλικό βορρά πέρασε στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

ΛΟΡΙΑΝ: Μανόνε, Καριόκα, Ταλμπί, Μεϊτέ, Γιονγλυά, Λε Φε, Καθλέν, Μακενγκό, Πανσό (85’ Καλουλού), Φαβρ (69’ Κονέ), Ντιένγκ (69’ Ντουκουρέ).

ΛΑΝΣ: Λεκά, Γκραντέ, Μπουρά (63’ Μασάδο), Σομέν, Τόμασον, Ονανά, Πορέμπα (63’ Φοφανά), Φρανκόφσκι, Φουλγκίνι (73’ Λασκαρί), Οπεντά (73’ Σοτιοκά), Κόστα (85’ Μεντίνα).