Η Xαταϊσπορ ανακοίνωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω του σεισμού...

Μ' επιστολή στην ομοσπονδία ποδοσφαίρου της Τουρκίας η Χατάϊσπορ ανακοίνωσε πως αποχωρεί από το πρωτάθλημα λόγω του πρόσφατου φονικού σεισμού, που ισοπέδωσε το Χατάι.

Η Xαταϊσπορ ανακοίνωσε αποχώρηση από το πρωτάθλημα λόγω του σεισμού...

Mε το πένθος πάνδημο, στην Toυρκία, λόγω του φονικού σεισμού της περασμένης Δευτέρας, στο νότο της χώρας δεν υπάρχει καμιά διάθεση για ενασχόληση με τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο σε μεγάλα τμήματα του πληθυσμού.

Η Χατάισπορ, ομάδα της πόλης Χατάι, την πλέον πληγείσα από τον Εγκέλαδο, έστειλε επιστολή στην ομοσπονδία με την οποία σημειώνει πως θα αποσυρθεί από το πρωτάθλημα.

Μάλιστα τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφέρουν πως την ίδια τακτική θα ακολουθήσει και η Γκαζιάντεπσπορ χωρίς ωστόσο αυτό να έχει επιβεβαιωθεί.

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μεχμέτ Μπουγιουκεκσί, ανέφερε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί κανονικά με 17 ομάδες, ωστόσο είναι πιθανό να υπάρξουν κυρώσεις και στους δύο συλλόγους οι οποίοι απειλούνται ακόμη και με υποβιβασμό.

Στη Χατάισπορ αγωνίζεται ως δανεικός από τον Αστέρα Τρίπολης, ο Κέβιν Σονί, ο οποίος δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από τις συγκεκριμένες εξελίξεις.