Διορία της Μπαρτσελόνα στον Βαλβέρδε

Οι Καταλανοί περιμένουν την οριστική απάντηση του «Τσινγκούρι» μέχρι τον Μάρτιο για το αν δέχεται την πρόταση που του έχουν κάνει.

Διορία της Μπαρτσελόνα στον Βαλβέρδε

Εδώ και ημέρες η Μπαρτσελόνα έχει κρούση στον Ερνέστο Βαλβέρδε προκειμένου οι δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Στη Βαρκελώνη είναι ικανοποιημένοι από τη δουλειά του «Τσινγκούρι» και θα ήθελαν και τη νέα αγωνιστική περίοδο να κάθεται στον πάγκο τους.

Μετά την πρώτη του κρούση που του έγινε ο Βαλβέρδε ζήτησε χρόνο για να δώσει την οριστική του απάντηση στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Μάλιστα όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Ισπανία ο Ερνέστο είχε πει τότε στους διοικούντες τη «Μπάρτσα» ότι καλό θα ήταν να συζητήσουν αυτό το θέμα μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μισού της σεζόν.

Ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου μιλώντας σε ισπανικά Μέσα για το συγκεκριμένο θέμα τόνισε: «Έχει ακόμα οψιόν γι' ακόμα μια σεζόν στην ομάδα μας. Εμείς θα τον θέλαμε μαζί μας γιατί είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη δουλειά του. Χρησιμοποιεί απόλυτα σωστά όσα γνωρίζει και όσα έχει πετύχει στην προπονητική. Δεν θυμάμαι ακριβώς τη διορία, αλλά θεωρώ ότι θα περιμένουμε μέχρι τον Μάρτιο για να μάθουμε τι έχει αποφασίσει για το μέλλον του στον σύλλογό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα.