Τρεις υποψήφιοι για τον κορυφαίο προπονητή (pic)

Γνωστά έγιναν τα ονόματα που πρόκρινε η FIFA για την τελική τριάδα της κατάταξης του κορυφαίου προπονητή του 2022, με τους Γκουαρδιόλα, Σκαλόνι και Αντσελότι να μονομαχούν για το βραβείο.

Τρεις υποψήφιοι για τον κορυφαίο προπονητή (pic)

Μετά την τελική λίστα για τους κορυφαίους τερματοφύλακες του προηγούμενου έτους, η FIFA έδωσε στη δημοσιότητα και την τριάδα ονομάτων που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του κορυφαίου προπονητή για το 2022.

Ο λόγος για τους Πεπ Γκουαρντιόλα, Κάρλο Αντσελότι και Λιονέλ Σκαλόνι, οι οποίοι προκρίθηκαν ως οι κορυφαίες επιλογές από την Παγκόσμια Ομοσπονδία σε μια ύψιστη διάκριση για τα επιτεύγματα της προηγούμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα ο Γκουαρντιόλα έκανε ξανά πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι σε μια ξέφρενη κούρσα τίτλου απέναντι στη Λίβερπουλ, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι επέστρεψε σαν βασιλιάς στη Μαδρίτη οδηγώντας τη Ρεάλ στο πρωτάθλημα, αλλά και στο Champions League.

Από την πλευρά του ο Σκαλόνι έπρεπε να περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για να γευτεί το νέκταρ της νίκης, μιας και τον περασμένο Δεκέμβριο οδήγησε την Αργεντινή στην κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στα γήπεδα του Κατάρ.