Γκούλμπραντσεν: «Ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω στον σεισμό»

Στα όσα βίωσε με τον φονικό σεισμό στην Τουρκία αναφέρθηκε ο Νορβηγός επιθετικός της Άδανα Ντεμίρσπορ, Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν.

Γκούλμπραντσεν: «Ήμουν σίγουρος ότι θα πεθάνω στον σεισμό»

Σοκαρισμένος παραμένει ο Φρέντρικ Γκούλμπραντσεν της Άδανα Ντεμίρσπορ από τον φονικό σεισμό στην Τουρκία. Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στα όσα βίωσε στη γειτονική χώρα.

«Είμαι ακόμα σε σοκ. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο πολύ φοβήθηκα, όταν η γη σείστηκε στα Άδανα. Κοιμόμουν στον τελευταίο όροφο μιας 15όροφης πολυκατοικίας και κάποια στιγμή ήμουν σίγουρος ότι θα πέθαινα. Σύρθηκα στο πάτωμα μέχρι να καταφέρω να κατέβω, πεπεισμένος ότι το έδαφος θα κατέρρεε από στιγμή σε στιγμή. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το κτίριο δεν έπεσε. Κουνούσε τόσο πολύ που ένιωθα πως βρίσκομαι σε μία βάρκα εν μέσω μιας δυνατής καταιγίδας στην θάλασσα.

Μόλις κατάφερα να βγω από το κτίριο, δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο τυχερός είμαι. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το πρωτάθλημα αναβλήθηκε μόλις για μία αγωνιστική, ενώ τόσος κόσμος βρίσκεται ακόμα στα χαλάσματα. Προσωπικά έχω ακόμα αναδρομές σε εκείνο το βράδυ, είμαι το λιγότερο… ψυχολογικά τραυματισμένος. Το ποδόσφαιρο είναι το μεγαλύτερο πάθος μου, αλλά η ζωή είναι πιο σημαντική», επεσήμανε σχετικά.