Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 2-2: Δίκαιη η μοιρασιά

Η Λιντς άγγιξε το πρώτο της διπλό στο Ολντ Τράφορντ μετά από 42 χρόνια, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να σώσει την παρτίδα και να πάρει τον βαθμό με αυτό το 2-2.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λιντς 2-2: Δίκαιη η μοιρασιά

Σε εξ αναβολής παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Premier League Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λιντς διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Ολντ Τράφορντ. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2 μετά από ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που πρόσφερε συγκινήσεις σε όλους όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, αλλά και σε εκείνους που το παρακολούθησαν από την τηλεόραση.

Η Λιντς μπήκε δυνατά στο γήπεδο και μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης πήρε κεφάλι στο σκορ με γκολ του Νιόντο. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν λίγο χρόνο για να συνέλθουν από το γρήγορο γκολ και τελικά το 0-1 δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Το χειρότερο για τη Γιουνάιτεντ ήρθε στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους. Η Λιντς… χτύπησε και πάλι στο ξεκίνημα με αυτογκόλ του Βαράν στο 48'. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν να αγγίζουν την πρώτη τους νίκη στο Ολντ Τράφορντ μετά από 42' χρόνια, αλλά η Γιουνάιτεντ δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Στο 62' ο Ράσφορντ μείωσε σε 1-2 και στο 70' ο Σάντσο έκανε το 2-2, το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος. Στο 1-2 οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι για να κάνουν το 1-3. Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και πάλι την Κυριακή στο γήπεδο της Λιντς.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Νταλότ (82' Μαλάτσια), Βαράν, Μαρτίνες, Σο, Φρεντ, Σάμπιτζερ (82' Λίντελοφ), Γκαμάτσο (59' Πελιστρί), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ, Βέλκχορστ (59' Σάντσο)

Λιντς: Μελιέ, Άιλινγκ, Κοχ, Βέμπερ, Στρούικ (23' Φίρπο), ΜακΚένι, Άνταμς, Σινιστέρα (8' Σάμερβιλ), Χάρισον (64' Άαρονσον), Νιόντο, Μπάμφορντ (64' Ρούτερ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ