Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει Μόντριτς μόνο εάν αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας

Σύμφωνα με Κροατικό Μέσο, η Ρεάλ Μαδρίτης έθεσε ως απαράβατο όρο στον Μόντριτς, να αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας, εάν θέλει να μείνει στους μερένχες.

Ρεάλ Μαδρίτης: Ανανεώνει Μόντριτς μόνο εάν αποσυρθεί από την εθνική Κροατίας

Τελεσίγραφο έστειλε η Ρεάλ Μαδρίτης στον Λούκα Μόντριτς! Με το συμβόλαιο του 37χρονου μέσου να εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι, οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία διαπραγμάτευσης για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του κροατικού Sportske Novosti, έθεσε έναν σημαντικό όρο στον Μόντριτς για να επεκτείνουν την συνεργασία τους και αυτός αφορά την εθνική του ομάδα.

Οι Μαδριλένοι ενημέρωσαν τον Μόντριτς πως για να προχωρήσουν σε πρόταση ανανέωσης θα πρέπει πρώτα να αποσυρθεί από την Κροατία.

Από την μεριά του ο Λούκα με το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 ξάφνιασε το ποδοσφαιρικό κοινό, καθώς όχι μόνο δεν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την Χρβάτσκα, αλλά ανακοίνωσε πως σίγουρα θα βρεθεί στα τελικά του Nations League τον Ιούνιο.

Αυτό βέβαια δεν ανησυχεί τη Ρεάλ, αφού αφορά το τέλος της σεζόν. Το μεγαλύτερο κώλυμα των Μαδριλένων, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, έχει να κάνει με τα προκριματικά του Euro 2024.